SLADOLED TORTA VENECIJA: Najlepša ledena poslastica, veličanstvena eksplozija ukusa
23. 07. 2024. u 15:00
Rashladite se uz ovo slatko zadovoljstvo koje obiluje čokoladnim ukusima.
Povezane vesti

SA SAMO 3 SASTOJKA: Najlakši recept za sladoled od limuna
ZAISTA dobar, sladak i citrusni miris i ukus.
05. 07. 2025. u 13:00

GOTOVA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastija sladoled torta
IDEALAN letnji desert za posebne prilike ili da se jednostavno počastite bez mnogo truda.
30. 06. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

NAMAZ SA PARADAJZOM I MOCARELOM: Kremasti namaz pun ukusa, idealan uz roštilj, hleb ili povrće
Brz za pripremu, a bogat ukusom – idealan je kao predjelo, prilog uz grilovano meso, punjenje za povrće ili kao namaz na parče hrskavog hleba. Savršen izbor za svaku priliku — od vikend roštilja do svečane večere.
02. 10. 2025. u 21:14

RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenji slatkiš koji nas uvek iznova oduševljava
MIRIS pečenog kestena malo koga može ostaviti ravnodušnim, a jedna od omiljenih poslastica mnogih jeste kesten pire.
02. 10. 2025. u 20:32

DREVNI TURSKI SPECIJALITET SA NEKOLIKO RAZLIČITIH NADEVA: Savršeno jelo za doručak, večeru ili kao predjelo
AKO STE ljubitelj testa i s vremena na vreme poželite nešto malo drugačije – na pravom ste mestu.
02. 10. 2025. u 19:28

GOVEĐA ČORBA SA POVRĆEM: Zdrava čorba puna ukusa
Čorba je jedno od onih jela koje podseća na dom, porodicu i toplinu. Prokelj, šargarepa i mladi krompir daju svežinu i punoću ukusa, a lagano kuvana govedina obezbeđuje sitost i snagu. Ova čorba nije samo obrok, već i pravi zagrljaj u tanjiru.
02. 10. 2025. u 17:01

KUPUS ČORBA SA MLEVENIM MESOM I PIRINČEM: Jednostavno i zasitno jelo
Jelo koje se lako priprema, a pruža puno ukusa i sitosti. Kombinacija mlevenog mesa, kupusa, pirinča i paradajza čini ovu čorbu idealnom za hladne dane, ali dovoljno laganom da prija u svako doba godine.
02. 10. 2025. u 16:19
Komentari (0)