Neodoljivo ukusna tradicionalna torta.
Povezane vesti
POLICAJAC TORTA, POSLASTICA KOJU JE OBOŽAVALA JUGOSLAVIJA: Savršeno kremasta, a pravi se za samo nekoliko minuta
Recept koji će vas oboriti s nogu. Pre svega zbog lakoće pripreme, a odmah potom i zbog niske ukupne cene i izdašnosti, ovo će postati često pravljena torta u svačijem domu.
12. 08. 2024. u 14:00
KORNET TORTA: Savršeno kremasta, topi se u ustima, jedan sastojak joj daje neverovatan šmek
Jedna savršena poslastica kao izmišljena za ove tople dane pred nama.
07. 08. 2024. u 15:00
KILER TORTA: Neodoljiva poslastica, za sve prilike
Čarobna poslastica koja osvaja od prvog zalogaja, za sve važne događaje.
18. 10. 2024. u 09:00
TORTA OPERA: Francuska fantazija slatkih ukusa u spoju sa kafom
Čuvena opera torta nastala je oko 1960. godine, a kreirao ju je poznati francuski šef kuhinje Lenotre.
04. 10. 2024. u 13:00
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
PREUKUSNA SALATA OD CVEKLE I JAJA: Bogatog je ukusa, savršena za sve prilike
Napravite nešto drugačiju salatu od cvekle koja će oduševiti vaše goste.
07. 11. 2024. u 15:32
RAFAELO OD SAMO TRI SASTOJKA: Neodoljive kuglice od kokosa
Rafaelo kuglice su idealne za sve prilike, a ovaj recept od samo tri sastojka učiniće da ih napravite odmah.
07. 11. 2024. u 12:13
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
TRADICIONALNA GIBANICA: Uživaćete u svakom zalogaju, prema receptu naših baka
Sočna pita raspametiće i one izbirljive.
07. 11. 2024. u 07:00
RECEPT ZA ŠERBET: Napitak koji će vas ugrejati, a možda i smiriti kašalj
Jesenji dani već traže napitke koji će nas ugrejati i ulepšati novo godišnje doba. Mnogo je recepata za đakonije u ovom periodu koje su nam ostavile naše bake, a jedan od njih je i šerbet.
06. 11. 2024. u 18:58
Komentari (0)