DUNAVSKI TALASI: Recept za sočni kolač koji uspešno odoleva trendovima
14. 11. 2024. u 16:00
Ukoliko ste ljubitelj sočnih kolača, a volite kombinaciju višnje i čokolade, dunavski talasi su poslastica koju ćete često praviti.
Povezane vesti

SAVRŠEN ZA TOPLO VREME I JAKO SE BRZO PRAVI: Osvežavajući mus od višanja
PRAVI letnji slatkiš u čaši koji će vas osvežiti i zasladiti - mus od višanja!
03. 07. 2025. u 19:56

KOLAČ KOJI NESTANE BRŽE NEGO ŠTO SE NAPRAVI: Neodoljive čokoladne štangle sa orasima
BOGATA i dekadentna poslastica prekrivena hrskavim seckanim orasima.
13. 06. 2025. u 13:00

KOLAČ OD SVEGA 3 SASTOJKA, A SPREMA SE SA 5 MINUTA: Višnje će vas baš osvežiti
NEMA ko ga ne obožava, nema jeftinije poslastice.
11. 06. 2025. u 13:00

PROSTO SE TOPE U USTIMA: Punjene kokos školjkice (VIDEO)
SERVIRAJTE i uživajte!
20. 06. 2025. u 11:00

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

SAVRŠENA ZDRAVA POSLASTICA: Brze mini palačinke
DANAS sa vama delimo ideju za brzi i zdraviji doručak – mini palačinke sa pahuljicama.
04. 07. 2025. u 19:00

POTPUNO DRUGAČIJE OD "OBIČNIH": Sarmice od mladog kupusa
ODLIČAN su izbor za letnje dane jer nisu teške za varenje a lako se i brzo prave.
04. 07. 2025. u 16:00

BRUSKETE OD AVOKADA: Ukusni kanapei za sve prilike
TRAŽITE idealan grickalicu koja je jednostavna, osvežavajuća i puna ukusa? Bruskete od avokada su baš to – zdravi, kremasti i laki za pripremu, odlični za žurke, porodične ručkove ili kao laka užina. Uz samo nekoliko sastojaka, imate kanape koji će svima privući pažnju i okusiti svaku priliku!
04. 07. 2025. u 13:00

IZGLEDA KAO DA STE GA KUPILI U NAJBOLJOJ POSLASTIČARNICI: Osvežavajući letnji kolač
NIKO neće verovati da ste sami napravili ovaj kolač.
04. 07. 2025. u 12:49

NEVEROVATNO SLASNA I UKUSNA: Proja sa čvarcima
ZA sve ljubitelje čvaraka, ovo je prava poslastica, jer kad se nađu u proji dobije se fenomenalan spoj ukusa!
04. 07. 2025. u 10:00
Komentari (0)