DOMAĆI PUDING OD ČOKOLADE: Bez mleka i šećera, gotov za 2 minuta, savršen za post, ili dijetu
Ukoliko vam je preostalo malo pirinča od ručka koji ste obarili bez dodavanja soli imamo sjajnu ideju kako da ga iskoristite i uživate u ukusnom, posnom i zdravom dezertu.
Foto: Shutterstock
Domaći puding od čokolade savršen za dane posta ili za vreme dijete možete spremiti od samo tri sastojka i za svega nekoliko minuta.
Sastojci:
- malo skuvanog pirinča
- 5 urmi
- 2 kašike kakaa
Priprema:
U blender ubacite pirinač, urme operite i oljuštite kožicu, izvadite kosku i dodajte pirinču. Zatim u to stavite kakao i mutite oko jedan minut. Dobićete kremastu smesu koja je ukusna i zdrava, a bez trunke šećera, mleka i veštačkih dodataka. Ohladite u frižideru i sladite se.
(glossy)
Preporučujemo
POSNI ČIZKEJK: Kremasti desert koji pomera granice dobrog ukusa
19. 03. 2025. u 13:30
ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNjAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula
02. 04. 2025. u 11:30
KARPATI KOLAČ: Lagan i kremast kolač koji će osvojiti svakog (VIDEO)
30. 03. 2025. u 11:30
SUKOB NAM JE PRED VRATIMA Rute upozorava: Mi smo sledeća meta Rusije
RUSIJA bi mogla da bude spremna da upotrebi vojnu silu protiv NATO-a u narednih pet godina, smatra generalni sekretar NATO-a Mark Rute.
11. 12. 2025. u 15:46 >> 16:40
OSUĐENI ZA UBISTVO STARCA U ZATVORU PADINSKA SKELA: Zrna saosećanja nemaju, izrečene višegodišnje kazne
SREĆKO Stefanović (22), Saša Stanković (22) i Dalibor Petrović (24) oglašeni su danas krivim u Višem sudu u Beogradu za teško ubistvo Stanimira Brajkovića (74) na bezobziran i nasilnički način u zatvoru Padinska Skela početkom februara 2024. godine. Ovom prvostepenom presudom Stefanović je osuđen na 19 godina zatvora, a Stanković i Petrović na po 18 godina.
11. 12. 2025. u 16:22
PEJAKOVIĆ: Srbi su skupo platili LAŽ o Jugoslaviji, koja traje od '45 i plaćaćemo je još
GLUMAC Nikola Pejaković oduševljava publiku širom regiona ulogom Momčila u seriji "Tvrđava", koja se bavi ratnim devedesetim i raspadom nekadašnje države Jugoslavije.
13. 12. 2025. u 15:33
Komentari (0)