SITNI KOLAČ ZA VELIKI UŽITAK: Žerbo kocke
16. 04. 2025. u 14:30
Atraktivno izgledaju, bogate su orasima i čokoladom, mogu dugo da stoje. Potreban vam je još neki razlog "za" da ih napravite?
Povezane vesti

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

OSVEŽAVA I SLADI: Mango čizkejk, savršen izbor za ove tople dane
Lako se pravi a još lakše pojede! Ovaj sočni čizkejk pravi je izbor za tople dane.
13. 06. 2025. u 11:00

SLATKO ZADOVOLJSTVO: Banana hleb
Iako u svom imenu ima reč "hleb" nema mnogo veze sa njim, osim što ćete i ovde prilikom jela tražiti parče više!
14. 06. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

MARINIRANE PAPRIKE SA BELIM LUKOM: Recept za aromatične paprike
Ove kisele paprike su savršene za sendviče, salate, večere ili kao predjelo.
11. 09. 2025. u 16:00

SOS OD SENFA SA CRNIM LUKOM I PERŠUNOM: Recept za univerzalni preliv
Ovaj sos je prava bomba ukusa – blago ljut od senfa, kremast, a opet svež zahvaljujući začinskom bilju i crnom luku. Idealan je za meso, grilovano povrće, salate ili pečeni krompir. Brzo se pravi i divno jednostavan.
11. 09. 2025. u 15:00

SOLJANKA: Recept za rusku čorbu punu ukusa
Soljanka je tradicionalna ruska čorba koja svojim bogatim ukusom i gustom teksturom odmah osvaja. Kombinacija mesa, povrća, kiselih krastavaca i aroma začina čini je savršenim jelom za hladne dane.
11. 09. 2025. u 14:11

TIKVICE U SLATKO-KISELOM SOSU: Recept za salatu za sve prilike
Osvežavajuće, blago ljutkaste i mirisne – tikvice u slatko-kiselom sosu savršene su uz meso sa roštilja, kao prilog za večeru ili kao zimnica u tegli. Jednom kada ih probate, postaće stalni gost vaše trpeze.
11. 09. 2025. u 08:14

PLJESKAVICE OD SIRA I ZAČINSKOG BILJA: Recept za pljeskavice bez mesa
Ovo je jedno od onih jela koja uvek oduševljavaju – hrskave spolja, mekane iznutra. Aroma svežeg začinskog bilja u kombinaciji sa sirom čini ih neodoljivim. Savršene kao užina, dodatak supi ili lagana večera.
11. 09. 2025. u 07:00
Komentari (0)