KO JE IMAO SEZONSKU PROŠLE GODINU NOVU DOBIJA GRATIS: Partizan od četvrtka kreće u prodaju godišnjih karata za narednu sezonu

Novosti online

14. 07. 2021. u 16:40

PRODAJA sezonskih ulaznica za utakmice FK Partizan počeće u četvrtak 15. jula, a navijači crno-belih koji su prošle godine kupili ulaznice ove godine dobiće ih GRATIS.

КО ЈЕ ИМАО СЕЗОНСКУ ПРОШЛЕ ГОДИНУ НОВУ ДОБИЈА ГРАТИС: Партизан од четвртка креће у продају годишњих карата за наредну сезону

FOTO: FK Partizan

Kao zahvalnost za poverenje koje su ukazali kupovinom sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21, koja je zbog opštepoznate situacije sa epidemijom kovid-19 virusa kompletno odigrana bez prisustva publike na stadionima, FK Partizan je odlučio da svim kupcima sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21 omogući da dobiju GRATIS sezonsku ulaznicu za sezonu 2021/22.

Procedura za izdavanje ovih ulaznica je ista kao i prilikom kupovine sezonskih ulaznica: potrebno je doneti na uvid identifikacioni dokument sa fotografijom i sezonsku ulaznicu za sezonu 2020/21.

Cene karata su sledeće:

Tribine:
• Jug: 3.000 dinara
• Istok, bočni delovi tribina: 5.000 dinara
• Istok, centar: 6.000 dinara
• Zapad, bočni delovi tribina: 6.000 dinara
• Zapad, centar, ulazi V i G se neće prodavati zbog kovid-19 protokola i restriktivnih zona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S