OVO SU USLOVI POD KOJIMA BORJAN MOŽE DA IDE: Mrkela govorio o sukobu u svlačionici Zvezde

Novosti online

23. 12. 2021. u 17:14

I NAKON nedelju dana čitava fudbalska javnost u Srbiji uzdrmana je zbog statusa Milana Borjana u Crvenoj zvezdi. Danas se tim povodom oglasio i direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

ОВО СУ УСЛОВИ ПОД КОЈИМА БОРЈАН МОЖЕ ДА ИДЕ: Мркела говорио о сукобу у свлачионици Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Prvo je isplivala informacija da se u svlačionici podno Marakane dogodio sukob između trenera Dejana Stankovića i kapitena Milana Borjana nakon remija protiv Radnika 1:1. Nakon toga se kapiten šampiona Srbije oglasio na Instagramu, a nešto kasnije oglasio se i Zvezdan Terzić.

Danas je na red došao sportski direktor Mitar Mrkela koji je pokušao da razjasni situaciju.  

– Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu – da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati, počeo je Mrkela razgovor za "Objektiv".

Potom je otkrio status Milana Borjana, ali i uslove pod kojima bi bilo koji igrač mogao da napusti klub.

– Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač, zaključio je sportski direktor Crvene zvezde, ističe Mrkela.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir