UPALJENI SVI ALARMI: "Fenjeraš" iz Kraljeva sutra (14.00) gostuje komšijskom Realu

Vukica STRUGAR

21. 10. 2022. u 11:24

REZULTATSKOJ krizi u kraljevačkoj Slogi kao da nema kraja. Posle 10 odigranih kola u okviru Srpske lige „Zapad“ ekipa iz grada na Ibru bez pobede zauzima poslednje mesto na tabeli.

УПАЉЕНИ СВИ АЛАРМИ: Фењераш из Краљева сутра (14.00) гостује комшијском Реалу

G.Šljivić

U redovima „belih“ upaljeni su svi alarmi, bodovi su više nego potrebni, a prvu priliku da bar malo poprave svoj više nego mršav bodovni saldo Kraljevčani će imati sutra, u 11. kolu, u komšijskom odmeravanju snaga protiv Reala u vrnjačkim Podunavcima.

Epitet favorita u ovom meču pripada domaćinima koji su do sada ostvarili četiri pobede, isto toliko poraza i dva remija. Početak utakmice zakazan je za 14 sati, a očekuje se i dolazak većeg broja ljubitelja fudbala i iz Kraljeva i iz Vrnjačke Banje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)