BIĆE VELIKO POJAČANJE ZA SRBIJU: Piksi "krade" sjajnog štopera, "Orlovi" dobijaju novo ime

Novosti online

24. 10. 2024. u 21:52 >> 21:57

DRAGAN Stojković Piksi mogao bi uskoro da uradi veliki posao i privoli defanzivca Hamarbija, mladog igrača nacionalnog tima Švedske, da zaigra za Srbiju.

БИЋЕ ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ЗА СРБИЈУ: Пикси краде сјајног штопера, Орлови добијају ново име

FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG

Posebno bi visoki Pavle Vagić bio od koristi u novembarskom prozoru, jer će Srbija biti lišena pomoći Strahinje Pavlovića i Strahinje Erakovića koji će pauzirati zbog kartona. 

Vagić je rođen u Malmeu, ali su mu roditelji srpskog porekla. Fudbalom je počeo da se bavi u rodnom gradu, a u prošlosti je branio boje svih mlađih kategorija Švedske. Trenutno je član Hamarbija, kluba koji je u vlasništvu Zlatana Ibrahimovića, i važi za jednog od najboljih defanzivaca tamošnjeg šampionata. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Stameni štoper našao se nekoliko puta na spisku seniorske reprezentacije Švedske, ali debi nikada nije upisao. Tamošnji mediji prenose da nije u ozbiljnim planovima selektora Jana Dala Tomasona, a čitavu situaciju želi da iskoristi Fudbalski savez Srbije i "angažuje" ga kao veliko pojačanje u poslednjoj liniji. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA TO NIJE OČEKIVALA! Ovo je danas doživela Marija Šarapova