VREME JE ZA GOLOVE, VREME JE ZA POBEDU: Meridian svaki gol Srbije protiv Švajcarske nagrađuje sa DVA MILIONA DINARA!

Promo

02. 12. 2022. u 10:00

Navijaj za Srbiju jer svaki gol vredi više!

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ГОЛОВЕ, ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПОБЕДУ: Меридиан сваки гол Србије против Швајцарске награђује са ДВА МИЛИОНА ДИНАРА!

Foto: Promo

Znamo da petak najavljuje vikend i da mu se zbog toga posebno radujemo, ali ovaj petak je totalno drugačiji i mnogo važniji od svih prethodnih!

Sigurni smo da ne postoji osoba u Srbiji koja ne zna da je u toku Svetsko prvenstvo u fudbalu i da je ovaj petak "DAN D" za selekciju naše zemlje. "Orlovi" se večeras sastaju sa Švajcarskom i pobeda im garantuje plasman u osminu finala Mundijala u Kataru

Ipak, ova utakmica je mnogo više od igre, ulog je mnogo veći, jer Meridian ponovo pomera granice! Osim pobede Srbije, potrebna nam je i goleada večaeras!

Pored toga što ćemo svim srcem navijati za pobedu našeg tima, navijaćemo i da Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i ostali “Orlovi” budu “raspucani” kako večeras, tako i u nastavku šampionata, jer je sportska kladionica Meridian odlučila da svaki gol srpskih fudbalera nagradi sa 2.000.000 DINARA!

Samo u Meridianu svaki pogodak reprezentacije Srbije vredi čak 2.000.000 DINARA, a iznos će biti uplaćen u humanitarne svrhe, kako bismo i u vreme slavlja velikih pobeda, ipak bili uz one kojima je pomoć potrebna i koji se uspesima srpskih sportista jednako raduju kao i mi!

Nema sumnje da “Orlovi” imaju dovoljno motivacije i da će nas obradovati golovima i pobedom, a uz Meridian to vredi duplo više! Nije tajna da je Meridian, osim što je lider u industriji igara na sreću, godinama unazad lider i kada se radi o društvenoj odgovornosti, a ovog puta spaja lepo i korisno.

Pravila su jasna – svaki gol Srbije u humanitarnu Meridianovu kasu donosi 2.000.000 dinara! Podsetimo, do sada su "Orlovi" doneli već šest miliona golovima protiv Kameruna, a da li će Mitrović, Milinković-Savić i ekipa i večeras biti precizni - ostaje da vidimo!

I to nije sve, ako želite da pojačate podrušku Srbije – uradite to novim PATRIOTSKIM TIKETOM!

Meridian sve novoregistrovane korisnike časti sa 2.000 RSD bonusa dobrodošlice i to bez uslova, tako da odmah nakon registracije možete sastaviti tiket sa najvećim kvotama i igrati na Srbiju!

Kvota na pobedu Srbije je 2.70 - iskoristite je i navijajte za "Orlove"!


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)