BRAZIL PROTIV HRVATSKE ZA POLUFINALE: "Nema više lakih rivala, meč za Modrićem biće težak!"

Novosti online

07. 12. 2022. u 22:23

SVETSKO prvenstvo je stiglo do četvrtfinala, a dosta pažnje privućiće duel Brazila i Hrvatske. Jedan od glavnih aduta "selesaa" biće Vinisijus Žunior.

БРАЗИЛ ПРОТИВ ХРВАТСКЕ ЗА ПОЛУФИНАЛЕ: Нема више лаких ривала, меч за Модрићем биће тежак!

FOTO: Tanjug/AP

Svestan je krilni napadač Real Madrida da je rival kvalitetan, posebno je istakao Luku Modrića sa kojim igra u "kraljevskom" klubu.

- Smatram da na ovom Svetskom prvenstvu nema favorita. Hrvatska je u Rusiji stigla do finala. Nema više lakih utakmica. Meč protiv Hrvatske, koja ima u svom timu Modrića, nedavnog osvajača Zlatne lopte, biće težak. Imamo predstavu da je potrebno da promenimo ono što se dešavalo poslednjih godina. Pobedom u četvrtfinalu bismo se plasirali u narednu fazu i nastavili naš put korak po korak do cilja - rekao je Vinisijus.

Titeovi izanranici u dorbom raspoloženju dočekuju susret sa "vatrenima" pošto su bili ubedljivi u osmini finala protiv Južne Koreje (4:1).

- Protiv Koreje smo imali više prostora, normalno je da možemo da završimo mirnije, a u ostalim utakmicama protivnici su bili malo kompaktniji. Ofanzivci će izaći, malo pritisnuti, ali uvek smo bili mirni jer je naša odbrana veoma jaka, tako da i kada postignemo samo jedan gol, većinu utakmica dobijamo.

Iako ima samo 22 godine Vinisijus je jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji Brazila.

- Veoma sam srećan što sam ostvario ciljeve koje sam postavio u životu sa samo 22 godine. Želim da nastavim sav posao koji sam do sada radio da bih došao do ovog trenutka, imam najbolje saigrače pored sebe, u reprezentaciji i Realu. Ako Bog da, 18. ćemo dopisati još jedan uspeh na listu, a potom opet krenuti u osvajanje svega - rekao je brzonogi fudbaler iz Sao Gonsala.

Podsetimo, utakmica Hrvatska - Brazil igra se u petak od 16 sati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)