UVEK SPREMAN DA SE ODAZOVE DRŽAVI: Dončić stigao, spreman je za reprezentativne obaveze

Novosti online

12. 06. 2021. u 14:12

KOŠARKAŠKU reprezentaciju slovenije krajem juna očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju, a sjajna vest za Slovence je što će je na tom putu predvoditi najveći košarkaš te zemlje u istoriji, NBA zvezda Luka Dončić.

УВЕК СПРЕМАН ДА СЕ ОДАЗОВЕ ДРЖАВИ: Дончић стигао, спреман је за репрезентативне обавезе

FOTO: Facebook/Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj

Znalo se i prethodnih dana da će Luka biti na raspolaganju selektoru Slovenaca, i sam je to najavio, međutim posle teške NBA sezone mnogi su u jednom momentu doveli u pitanje spremnost asa Dalasa da se odazove reprezentatovnom pozivu.

Kad je otadžbina u pitanju, za Luku nema umora, niti prepreka - već u nedelju je sleteo u Sloveniju, čekirao se u Kranju, pa je time i svaka dilema (ako je i postojala), da li će igrati za Slovence, nestala.

Slovenija u Kaunasu igra u grupi sa Poljskom i Angolom, dok će, ako se plasira finale, igrati sa pobednikom druge grupe gde su prvi favorit Litvanija, te Koreja i Venecuela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu