SKANDAL U NBA LIGI: O'Nil žestoko isprozivao Jusufa Nurkića, ovaj mu nije ostao dužan (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 01. 2024. u 10:47 >> 10:50

JOŠ se priča o nesportskom startu Drejmonda Grina nad Jusufom Nurkićem, kada je košarkaš Golden Stejta "popio" suspenziju. Sada se u javnosti pojavila informacija da bi košarkaš iz Bosne i Hercegovine mogao da tuži Amerikanca, a ta informacija izbacila je iz takta Šakila O'nila koji je poznat kao čovek bez dlake na jeziku.

СКАНДАЛ У НБА ЛИГИ: ОНил жестоко испрозивао Јусуфа Нуркића, овај му није остао дужан (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Amerikanac se kritičkom porukom oglasio...

- Ne znam je li istina ili ne, ali želim da se obratim Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zoveš. Priča se o podizanju prijave protiv Drajmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša, počeo je O'Nil pa nastavio:

- Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te video. Ne možeš da tužiš nekoga, samo moraš da podigneš svoje veliko du*e i nekom uzvratiš udarac. Šta misliš o tome, mekušac?

Nedugo potom oglasio se sam Nurkić koji je demantovao da je uopšte razmišljao o tužbi.

- To nikad nisam rekao! Ljudi izmišljaju ta sr*nja. Šekiloviću, ja nisam odavde. Ne troši mi se novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi, odgovorio je Nurkić.

Podsećanja radi, Grin je umalo pa nokautirao reprezentativca Bosne i Hercegovine na utakmici Finiksa i Golden Stejta. Amerikanac je pesnicom udario Nurkića u glavu, a centar Sansa završio je na zemlji.

Usledile su osude javnosti, a Grin je dobio 18. isključenje u karijeri, treće ove sezone, a on je do skora bio suspendovan zbog "nesportskog ponašanja".

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S