DONČIĆ NE MOŽE SAM: Dalas pred ispadanjem, Klipersi (ne)namerno gazili Slovenca (VIDEO)

Novosti online

26. 08. 2020. u 09:52

DA li Klipersi namerno udaraju Luku Dončića u odlučujućim utakmicama prve runde plej-of serije NBA lige?

ДОНЧИЋ НЕ МОЖЕ САМ: Далас пред испадањем, Клиперси (не)намерно газили Словенца (ВИДЕО)

foto: EPA

Pitanje je koje su postavili mnogi posle pobede ekipe iz Los Anđelesa nad Dalasom (154:111) i vođstvom u prvoj plej-of seriji 3:2.

Na petoj utakmici prve runde plej-of serije Markus Moris je naleteo na Luku Dončića i zgazio ga tako snažno da mu je izuo patiku i zakačio zglob. Mladi Slovenac je pretrpeo strašan bol, što se videlo na grimasi njegovog lica, ali veruje da to nije bilo namerno, dok košarkaška javnost počinje da sumnja.

Dončića u četvrtoj utakmici nisu mogle da zaustave ni dve postave Klipersa, pa se širi mišljenje da je agresivnost bila jedini način da se u petom meču protivnik odbrani od Luke. Međutim, igrač Dalasa je bio istrošen od prethodnog meča i nije mogao sam da se bori pritiv rivala. Ostao je bez pomoći Przingisa koji je izostao zbog povrede.

Čak postoji i snimak Morisovog zatrčavanja o kom diskutuje tviter zajednica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)