NAJNEVEROVATNIJA FOTOGRAFIJA OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU: Ovo svedoči koliko je svet "zastranio"

Novosti online

04. 08. 2024. u 08:15

Olimpijske igre u Parizu donele su brojne zanimljive priče, a tek će ih biti - jer predstoji druga polovina Igara, no... jedna scena se posebno izdvojila.

НАЈНЕВЕРОВАТНИЈА ФОТОГРАФИЈА ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА У ПАРИЗУ: Ово сведочи колико је свет застранио

FOTO: Tanjug/AP

U pitanju je detalj sa takmičenja u mačevanju.

Već smo vas na portalu "Novosti" izvestili o tri vrlo interesantna događaja iz mačevanja tokom ovog sportskog spetakla: najpre o tome kako je mačevalac iz Južne Koreje oduševio ceo svet zbog onog što je uradio rivalu, potom kada je mač uzela (i pobedila) trudnica u sedmom mesecu trudnoće i, konačno, rusko-ukrajinska priča koja je uzburkala svetsku javnost u 2023, sada je dobila i olimpijski nastavak.


Dakle, u mačevanju može da bude prilično zanimljivo i nekako je šteta što mu se ne posvećuje više pažnje, ali bilo je još i te kako nesvakidašnjih pojava.


Recimo, u takve svakako spada francuski olimpijac Sebastijen Patris, koji koristi totalno nesvakidašnju tehniku: skakuće non-stop dok napada rivale, a oni, nenaučeni da se brane od takve taktike, često nisu imali rešenja za njega.

No, jedna scena je nadmašila sve ostale.


I, prilično rastužila dobar deo planete.

Naime, na tribinama dvorane u kojoj su se olimpijci nadmetali u mačevanju, došao je legendarni pevač grupe "Rolingstons", Mik Džeger i... niko ga u njegovom okruženju nije ni primetio, jer su svi oko njega gledali u mobilne telefone.


Ovako je izgledala jedna od tih scena, zabeleženih okom foto-reportera:

Džeger je bio i na ceremoniji otvaranja, mačevanje očigledno veoma voli čim je više puta dolazi da ga gleda na ovoj olimpijadi, ali... ma koliko on bio poznat - mobilni telefoni, bilo čitanje nečeg na njima, bilo snimanje olimpijskog nadmetanja, bili su ljudima koji su slavnog muzičara okruživali važniji od čuvenog posetioca.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)