MAŠTALI SMO, OVO JE MEČ KARIJERE Vico nikada emotivniji, govorio i o "osveti" košarkaša

Đ. Samoilović

09. 08. 2024. u 16:25

Aktuelni Olimpijski šampion u vaterpolu Srbija, imaće priliku da brani trofej iz Tokija. "Delfini" su savladali u polufinalu Sjedinjene Američke države, a Nemanja Vico je nakon meča izneo utiske nakon impresivne igre naših vaterpolista.

МАШТАЛИ СМО, ОВО ЈЕ МЕЧ КАРИЈЕРЕ Вицо никада емотивнији, говорио и о освети кошаркаша

Foto: N. Paraušić

Vico je istakao da je duel sa SAD meč karijere za aktualne reprezentativce Srbije. 

- Ušli smo u finale, samo nam je bilo u glavi da pobedimo i na korak smo do sna. Maštali smo o ovome, pokazali smo karakter sa Grčkom, posle onog u grupi. Ovo je bio meč karijere svima. Čekamo protivnika za finale i mislim da smo senkonačno skupili, podigli i da smo spremni. Utakmica je karijere, to je to. Za ovo sam trenirao, ustajao svako jutro i trenirao da igram finale Olimpijske igre. Ostaviću poslednji atom snage, makar me izvlačili iz bazena. Ko god da dođe u finale, biće izuzetna utakmica, finale je finale i najgora ekipa bi bila teška tu. Spremni smo, iako smo se prošlu utakmicu potrošili mnogo, a sada odigrali kako treba.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Osvetili su vaterpolisti svoje košarkaške kolege koje su juče poražene u polufinalu od istog protivnika. 

- Pričali smo u sobi, bio je motiv za nas 13 koji igramo, a onda smo pominjali košarkaše, da osvetlimo odnos našoj braći. Odigrali su izuzetno, da ne zalazimo u detalje, znamo šta se desilo.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Govorio je i o isključenjima. 

- Ušli smo agresivno, da ih slomimo na početku i pokažemo gde su i na koga došli. Izuzetno smo odigrali odbranu, u napadu je možda moglo još bolje. Ovo je bilo dovoljno za polufinale, nadam se da će u finalu sve biti vrhunski, poručio je nakon meča Vico. 

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)