JAVOR IZLAZI IZ KRIZE: Domaćin izbegava peti uzastopni poraz

N.P.

12. 09. 2022. u 09:05

IZABRANICI Igora Bondžulića sastaju se sa Radnikom iz Surdulice u okviru 11. kola Super lige.

ЈАВОР ИЗЛАЗИ ИЗ КРИЗЕ: Домаћин избегава пети узастопни пораз

FOTO: FK Javor

Domaćin je u ozbiljnoj krizi rezultata, vezao je četiri uzastopna poraza u prvenstvu. Svakako najteži, fudbaleri Javora su doživeli u prošlom kolu u komšijskom derbiju protiv Mladosti u Lučanima 4:1. Izabranici Igora Bondžulića se nalaze na desetom mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova.


Ekipa Radnika je posle debakla na "krovu" od Voždovca 4:1, ostala bez trenera Nenada Radojičića. Njegovo mesto je zauzeo dosadašnji prvi pomoćnik Sekula Rašiovan koji je na debiju pred svojim navijačima izgubio ubedljivo od Čukaričkog 4:0. Surduličani su zakovani za dno Super lige sa svega tri sakupljena boda posle deset odigranih kola.


Ivanjičani su poraženi od gostiju u minulom međusobnom duelu rezultatom 2:0. Javor pred svojim navijačima na "Stadionu kraj Moravice" prosto mora da se vrati na pobednički kolosek, tako da predlažemo da odigrate čistog keca, kvota je prilično visoka.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid