DEBI PROTIV BIVŠEG KLUBA: Lalatović se vraća na "krov"

N.P.

12. 09. 2022. u 09:25 >> 12:59

U okviru 11. kola Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca dočekuju niški Radnički od 18 časova na svom stadionu.

ДЕБИ ПРОТИВ БИВШЕГ КЛУБА: Лалатовић се враћа на кров

FOTO: FK Radnički

Za "zmajeve" ova utakmica dolazi posle poraza od Vojvodine u prošlom kolu (2:1), te je šef stručnog štaba Nikola Puača svestan važnosti duela i sa psihološkog aspekta. Domaćin je nakon neuspeha na "Karađorđu" prekinuo niz od tri uzastopne pobede u prvenstvu, fudbaleri sa Dušanovca se nalaze na sedmom mestu na tabeli sa 17 bodova i ostvarenom gol-razlikom 10:11. 


Iako se Nišlije trenutno nalaze na 14. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa devet osvojenih bodova, taj podatak ne treba da zavara, s obzirom na to da je igrački kadar formiran za visoke domete i uz velika ulaganja. Ipak, sigurno je da će na prevazilaženje krize uticati angažman Nenada Lalatovića, fudbalskog stručnjaka koji je jedno vreme bio trener i kluba iz Zaplanjske, a sada je bogatiji i za internacionalno trenersko iskustvo. Radnički je u poslednjem prvenstvenom meču remizirao na "Čairu" protiv Mladosti GAT rezultatom 1:1.


Na prethodna dva međusobna duela između timova nije bilo pogodaka. Očekujemo novu neizvesnu i borbenu utakmicu na "krovu" gde tipujemo da će Nišlije postići od 1-2 gola na meču.


NAŠ PREDLOG: G 1-2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)