
ГИХТ, ОТКРИВЕН ГЛАВНИ ФАКТОР НАСТАНКА: Ово су детаљи...
ДО САДА се сматрало да су масна храна и алкохол главни окидачи за развој гихта, али велико истраживање открива да један фактор има највећу улогу у настанку ове болести.
15. 02. 2025. у 20:06

Није свеједно који чај пијете
ИАКО многи посегну за шољом чаја тек када их мучи прехлада, чињеница је да би га требало конзумирати чешће, готово свакодневно јер има многе добробити. Када се пије топао он умирује и организам и психу, а у зависности од биљке која је преливена врелом водом има и своја лековита својства.
15. 02. 2025. у 07:00

НАУЧНО ОТКРИЋЕ: Разлози биолошког старења можда нису они који смо мислили
НАУЧНИЦИ често користе „епигенетске сатове“ ради мерења биолошког старења, али шта покреће те сатове није потпуно схваћено.
15. 02. 2025. у 00:11