
Тенис


СМЕНА ГЕНЕРАЦИЈА: Карлос Акараз и Јаник Синер показали зашто публика ужива у тенису
09. 06. 2025. у 22:40


АЛКАРАЗ НИЈЕ ПОКАЗАО ТРОФЕЈ! Освајач напустио Париз "из личних разлога"
09. 06. 2025. у 20:40

ИЗНЕНАДИЋЕ ВАС РАЗЛОГ: Зашто Синеров отац није гледао финале Ролан Гароса?
09. 06. 2025. у 15:37
Фудбал


ВЕЛИКИ ЈУБИЛЕЈ КАПИТЕНА: Најбољи стрелац у историји Србије игра у уторак свој 100. меч!
09. 06. 2025. у 21:10

ВЕЛИКИ ПОСАО НОВЕ УПРАВЕ ПАРТИЗАНА: Гајас Захид продужио уговор са црно-белима
09. 06. 2025. у 20:25


Ivana
28.01.2023. 13:35
Ta sarma je ukusna ali smrtno loša za zdravlje. Umeće je napraviti ukusnu sarmu bez zaprške i suvog mesa.
Milorad Zemun
28.01.2023. 20:28
Paradajz i kiseli kupus nikako ne idu zajedno, kao ni krompir pire uz sarmu koji su počeli da serviraju ovi proterani kad su došli u Srbiju. To je verovatno neka seljačko , sirotinjsko bosanska varijanta koja nema veze sa srpskom kuhinjom.
Novosti
28.01.2023. 22:18
@Milorad Zemun - Ukoliko imate provereni recept za sarme koji se Vama dopada pošaljite na mail: internet@novosti.rs i rado ćemo ga objaviti!
Duki
28.01.2023. 22:32
U sarmu obavezno ide i juneće meso. Sarma se se kuva satima na tihoj vatri..najbolje celu noć na najmanju vatru..koje crno sat i po. Dodajte par listića lorbera.
Mladen
29.01.2023. 07:46
Eto vidite , niposto vise ne praviti tu zaostalu bosansku sarmu , moze vam se desiti da se najedete te sarme i rogovi vam izrastu. Pravite gospodsku , glavni grad sarma ( moze se tako zvati) i eto pucat ce te od pameti, intelekta, duhovnog prosvecenja. Prijatno.