ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу
Пуњене суве паприке су право благо српске трпезе – сласно млевено месо, пиринач и зачини затворени у ароматичним сувим паприкама које се топе у устима. Ако тражите рецепт који увек успева и којим ћете одушевити госте, ово је прави избор!
31. 10. 2025. у 10:04
ШАРЕНИ ПОВРТНИ ЛОНАЦ ИЗ РЕРНЕ: Савршен спој укуса свежег поврћа и мирисног биља
Лагано, здраво и пуно боја — прави празник за очи и непце! Може се послужити као лагани ручак, прилог уз месо или вегетаријанско главно јело.
30. 10. 2025. у 15:30
ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично
Јело које спаја хрскаву текстуру похованог меса и богат, мирисни сос од путера, белог лука и зачина. Сваки залогај топи се у устима, а кремасти сос даје котлетима онај стари, добро познати укус домаће кухиње.
30. 10. 2025. у 14:30
БЕЛЕ МАК ШТАНГЛИЦЕ: Неодолљива комбинација мака и беле чоколаде
Ако волите колаче који изгледају једноставно, а укусом освајају све редом – беле мак штангле су прави избор за вас! Спој финог мака и кремасте беле чоколаде даје невероватну равнотежу укуса – довољно слатко, а опет освежавајуће и лагано.
30. 10. 2025. у 13:30
ЧОКО БАДЕМ КУГЛИЦЕ: Здрава посластица феноменалног укуса
Када пожелите нешто слатко, а да при том не направите „грешку“ у исхрани – чоко-бадем куглице су прави избор! Припрема траје свега неколико минута, не захтева рерну ни компликоване поступке, а резултат је здрав, енергетски залогај који ће вас одушевити већ на први укус.
30. 10. 2025. у 12:30
ПИЛЕЋА МУСАКА СА ПОВРЋЕМ И СИРОМ: Једноставно јело из рерне које ће сви обожавати!
Сочна, кремаста и мирисна – вечера која спаја укусе домаће кухиње и једноставност припреме.
30. 10. 2025. у 11:30
БРАУНИ СА КРЕМ СИРОМ И БУНДЕВОМ: Јесењи хит у кухињи
Ови браунији са крем сиром и бундевом савршен су спој топлих јесењих зачина, свиленкасте текстуре и дубоке чоколадне ароме. Идеални су за породична дружења, празничне трпезе или као слатки залогај уз поподневну кафу.
30. 10. 2025. у 10:39
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ СЛАВСКИ КОЛАЧ: Уживаћете у савршеном укусу
УЗ ПОМОЋ овог рецепта он може бити свеж и сутрадан.
29. 10. 2025. у 14:05
ПРОЈА СА ЧВАРЦИМА: Рецепт са којим нема грешке! (ВИДЕО)
ПРОЈА која ће вас вратити у детињство и натерати да пожелите још једно парче.
29. 10. 2025. у 12:30
ПИТА БЕЗ КОРА СА ПОВРЋЕМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Брзо, једноставно и неодољиво!
КАДА пожелите топло, мирисно јело које се спрема без муке, ова пита без коре је прави избор! Споља благо хрскава, а изнутра мека и пуна укуса — савршена вечера за целу породицу.
29. 10. 2025. у 07:00
КИНДЕР ОБЛАНДА: Рецепт за неодољиву посластицу - Меко, хрскаво и чоколадно!
МЕКО, кремасто, хрскаво и чоколадно — све у једном залогају! Савршене су за славу, празничну трпезу или као слатки залогај уз кафу, јер спајају арому киндер чоколаде са домаћим шмеком.
28. 10. 2025. у 20:00
СИТНИ КОЛАЧИ ЗА СЛАВУ: Четири старинске посластице које освајају чаробним укусом (РЕЦЕПТИ)
ОВИ ситни колачи су нарочито згодни за припрему у време сезоне слава. Са њима не можете да погрешите, а додатан плус је што се спремају очас посла.
28. 10. 2025. у 15:36
САЛАТА ОД КАРФИОЛА И КРОМПИРА: Здраво, мирисно и неодољиво!
АКО мислите да је карфиол досадан — овај рецепт ће вас потпуно разуверити! Комбинација печеног карфиола, кромпира, маслина и сушеног парадајза претвара једноставне намирнице у праву медитеранску чаролију укуса.
28. 10. 2025. у 15:16
ГРЧКА ТОРТА КОЈА СЕ ПАМТИ: Кремасти класик за сваку свечану трпезу
ГРЧКА торта је раскошна и кремаста посластица која спаја лагане орашасте коре и богат, чоколадно–кексасти фил.
28. 10. 2025. у 13:30
БОРАНИЈА ЗАПЕЧЕНА У РЕРНИ: Идеја за брз и укусан ручак (ВИДЕО)
У САМО неколико корака имаћете готов ручак или вечеру за целу породицу
28. 10. 2025. у 10:55
ДУНАВСКИ ВАЛОВИ: Слатки класик који осваја све генерације
Класичан колач који спаја сочан бисквит, киселкасте вишње, нежну ванила крему и богат чоколадни прелив. Једноставан за припрему, а изгледом и укусом увек оставља утисак – савршен десерт за сваку прилику.
27. 10. 2025. у 19:00
ПОСНЕ ОБЛАНДЕ СА ЕУРОКРЕМОМ И ЛЕШНИКОМ: Идеалне за славску трпезу
Кад пожелите нешто брзо, чоколадно и посно – ове обланде су прави избор! Кремаст фил, хрскави листови и мирис чоколаде и лешника чине их савршеном посластицом уз кафу или чај.
27. 10. 2025. у 18:00
САЛАТА ОД ЈАЈА, ГРАШКА И РОТКВИЦА: Лагана, освежавајућа и кремаста
Када пожелите јело које је једноставно, брзо и пуно укуса, ова салата од јаја са грашком и ротквицом биће прави избор. Њена свежина, благо пикантна нота ротквице и кремаста текстура мајонеза чине је савршеном за лагани ручак, вечеру или као део свечаног стола.
27. 10. 2025. у 17:00
РЕЗАНЦИ СА ПОВРЋЕМ И ТОФУОМ: Укусна азијска инспирација
Брзо, лако и пуно укуса – ово јело доноси дух источне кухиње у ваш дом. Комбинација еластичних пиринчаних резанаца, хрскавог поврћа и тофуа у богатом, слатко-сланом сосу чини савршен оброк за ручак или лагану вечеру.
27. 10. 2025. у 16:00
ПАЛАЧИНКЕ СА БРЕСКВОМ: Мирисне, лагане и пуфнасте
Ове палачинке од брескви савршене су за викенд доручак или слатку поподневну ужину. Комадићи свежег воћа дају им природну слаткоћу и сочност, а у комбинацији са медом и шећером у праху добијају укус као из најбољег кафића.
27. 10. 2025. у 15:00
ЧИЗКЕЈК СА ЦИМЕТОМ И КРЕМАСТИМ ПРЕЛИВОМ: Колач који мирише на јесен
Кремаст, нежан и мирисан — овај чизкејк је прави ужитак за љубитеље суптилних зачина и мекане текстуре. Циметова подлога и благо зачињен фил дају му јесењи карактер, док га лагани кремасти прелив чини свечано елегантним. Савршен је уз шољицу кафе или као звезда празничне трпезе.
27. 10. 2025. у 14:00
ХРСКАВЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Укус домаће кухиње
Печене паприке пуњене сиром, затим поховане до златне боје, спајају мирис традиције и неодољив укус који подсећа на прави домаћи ручак. Споља хрскаве, изнутра мекане и пуне топљеног сира – савршене су као предјело, лагани оброк или јело за свечану трпезу.
27. 10. 2025. у 13:00
КРЕМАСТА ПАСТА СА КОБАСИЦОМ И ПОВРЋЕМ: Савршено за брзу вечеру за целу породицу
Ово је једно од оних јела које можете припремити за мање од 30 минута — заситно, мирисно и пуно укуса.
27. 10. 2025. у 12:26
ПУДИНГ ОД БУНДЕВЕ СА ОРАСИМА И ЏЕМОМ: Савршен дезерт који мирише на јесен
КРЕМАСТ, баршунаст и пун укуса – овај пудинг од бундеве спаја све што волимо у јесењим данима. Нежна слаткоћа, мирис цимета и хрскави ораси чине га дезертом који греје и тело и душу. Једноставан за припрему, а изгледа као посластица из старинске кухиње.
27. 10. 2025. у 12:25