ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу

ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу

Пуњене суве паприке су право благо српске трпезе – сласно млевено месо, пиринач и зачини затворени у ароматичним сувим паприкама које се топе у устима. Ако тражите рецепт који увек успева и којим ћете одушевити госте, ово је прави избор!

31. 10. 2025. у 10:04

ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично

ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично

Јело које спаја хрскаву текстуру похованог меса и богат, мирисни сос од путера, белог лука и зачина. Сваки залогај топи се у устима, а кремасти сос даје котлетима онај стари, добро познати укус домаће кухиње.

30. 10. 2025. у 14:30

БЕЛЕ МАК ШТАНГЛИЦЕ: Неодолљива комбинација мака и беле чоколаде

БЕЛЕ МАК ШТАНГЛИЦЕ: Неодолљива комбинација мака и беле чоколаде

Ако волите колаче који изгледају једноставно, а укусом освајају све редом – беле мак штангле су прави избор за вас! Спој финог мака и кремасте беле чоколаде даје невероватну равнотежу укуса – довољно слатко, а опет освежавајуће и лагано.

30. 10. 2025. у 13:30

ЧОКО БАДЕМ КУГЛИЦЕ: Здрава посластица феноменалног укуса

ЧОКО БАДЕМ КУГЛИЦЕ: Здрава посластица феноменалног укуса

Када пожелите нешто слатко, а да при том не направите „грешку“ у исхрани – чоко-бадем куглице су прави избор! Припрема траје свега неколико минута, не захтева рерну ни компликоване поступке, а резултат је здрав, енергетски залогај који ће вас одушевити већ на први укус.

30. 10. 2025. у 12:30

БРАУНИ СА КРЕМ СИРОМ И БУНДЕВОМ: Јесењи хит у кухињи

БРАУНИ СА КРЕМ СИРОМ И БУНДЕВОМ: Јесењи хит у кухињи

Ови браунији са крем сиром и бундевом савршен су спој топлих јесењих зачина, свиленкасте текстуре и дубоке чоколадне ароме. Идеални су за породична дружења, празничне трпезе или као слатки залогај уз поподневну кафу.

30. 10. 2025. у 10:39

ПИТА БЕЗ КОРА СА ПОВРЋЕМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Брзо, једноставно и неодољиво!

ПИТА БЕЗ КОРА СА ПОВРЋЕМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Брзо, једноставно и неодољиво!

КАДА пожелите топло, мирисно јело које се спрема без муке, ова пита без коре је прави избор! Споља благо хрскава, а изнутра мека и пуна укуса — савршена вечера за целу породицу.

29. 10. 2025. у 07:00

КИНДЕР ОБЛАНДА: Рецепт за неодољиву посластицу - Меко, хрскаво и чоколадно!

КИНДЕР ОБЛАНДА: Рецепт за неодољиву посластицу - Меко, хрскаво и чоколадно!

МЕКО, кремасто, хрскаво и чоколадно — све у једном залогају! Савршене су за славу, празничну трпезу или као слатки залогај уз кафу, јер спајају арому киндер чоколаде са домаћим шмеком.

28. 10. 2025. у 20:00

САЛАТА ОД КАРФИОЛА И КРОМПИРА: Здраво, мирисно и неодољиво!

САЛАТА ОД КАРФИОЛА И КРОМПИРА: Здраво, мирисно и неодољиво!

АКО мислите да је карфиол досадан — овај рецепт ће вас потпуно разуверити! Комбинација печеног карфиола, кромпира, маслина и сушеног парадајза претвара једноставне намирнице у праву медитеранску чаролију укуса.

28. 10. 2025. у 15:16

ДУНАВСКИ ВАЛОВИ: Слатки класик који осваја све генерације

ДУНАВСКИ ВАЛОВИ: Слатки класик који осваја све генерације

Класичан колач који спаја сочан бисквит, киселкасте вишње, нежну ванила крему и богат чоколадни прелив. Једноставан за припрему, а изгледом и укусом увек оставља утисак – савршен десерт за сваку прилику.

27. 10. 2025. у 19:00

САЛАТА ОД ЈАЈА, ГРАШКА И РОТКВИЦА: Лагана, освежавајућа и кремаста

САЛАТА ОД ЈАЈА, ГРАШКА И РОТКВИЦА: Лагана, освежавајућа и кремаста

Када пожелите јело које је једноставно, брзо и пуно укуса, ова салата од јаја са грашком и ротквицом биће прави избор. Њена свежина, благо пикантна нота ротквице и кремаста текстура мајонеза чине је савршеном за лагани ручак, вечеру или као део свечаног стола.

27. 10. 2025. у 17:00

РЕЗАНЦИ СА ПОВРЋЕМ И ТОФУОМ: Укусна азијска инспирација

РЕЗАНЦИ СА ПОВРЋЕМ И ТОФУОМ: Укусна азијска инспирација

Брзо, лако и пуно укуса – ово јело доноси дух источне кухиње у ваш дом. Комбинација еластичних пиринчаних резанаца, хрскавог поврћа и тофуа у богатом, слатко-сланом сосу чини савршен оброк за ручак или лагану вечеру.

27. 10. 2025. у 16:00

ПАЛАЧИНКЕ СА БРЕСКВОМ: Мирисне, лагане и пуфнасте

ПАЛАЧИНКЕ СА БРЕСКВОМ: Мирисне, лагане и пуфнасте

Ове палачинке од брескви савршене су за викенд доручак или слатку поподневну ужину. Комадићи свежег воћа дају им природну слаткоћу и сочност, а у комбинацији са медом и шећером у праху добијају укус као из најбољег кафића.

27. 10. 2025. у 15:00

ЧИЗКЕЈК СА ЦИМЕТОМ И КРЕМАСТИМ ПРЕЛИВОМ: Колач који мирише на јесен

ЧИЗКЕЈК СА ЦИМЕТОМ И КРЕМАСТИМ ПРЕЛИВОМ: Колач који мирише на јесен

Кремаст, нежан и мирисан — овај чизкејк је прави ужитак за љубитеље суптилних зачина и мекане текстуре. Циметова подлога и благо зачињен фил дају му јесењи карактер, док га лагани кремасти прелив чини свечано елегантним. Савршен је уз шољицу кафе или као звезда празничне трпезе.

27. 10. 2025. у 14:00

ХРСКАВЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ:  Укус домаће кухиње

ХРСКАВЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Укус домаће кухиње

Печене паприке пуњене сиром, затим поховане до златне боје, спајају мирис традиције и неодољив укус који подсећа на прави домаћи ручак. Споља хрскаве, изнутра мекане и пуне топљеног сира – савршене су као предјело, лагани оброк или јело за свечану трпезу.

27. 10. 2025. у 13:00

ПУДИНГ ОД БУНДЕВЕ СА ОРАСИМА И ЏЕМОМ: Савршен дезерт који мирише на јесен

ПУДИНГ ОД БУНДЕВЕ СА ОРАСИМА И ЏЕМОМ: Савршен дезерт који мирише на јесен

КРЕМАСТ, баршунаст и пун укуса – овај пудинг од бундеве спаја све што волимо у јесењим данима. Нежна слаткоћа, мирис цимета и хрскави ораси чине га дезертом који греје и тело и душу. Једноставан за припрему, а изгледа као посластица из старинске кухиње.

27. 10. 2025. у 12:25