ДИНСТАНА РЕБРА У КУПУСУ: Класика за хладне дане
Кад температуре падну, ништа не греје боље од тањира пуњеног богатим, ароматичним јелом. Динстана ребра у киселом купусу су традиционалан, ситан оброк који спаја укусну масноћу меса са киселкастом свежином купуса. Савршено уз кромпир или свеже печен хлеб.
22. 10. 2025. у 15:00
ЛАЗАЊА ОД ТОРТИЉА: Једноставан и укусан рецепт
Практично јело које ће оставити трајан утисак на вашем непцу. Уместо теста користе се меке тортиље, а све остало је право уживање: динстано поврће, ароматични сос и богати чедар сир. Идеално за ручак, вечеру или гозбу са пријатељима.
22. 10. 2025. у 14:00
НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ КЕКС: Старински рецепт који су обожавале генерације (ВИДЕО)
УЗ ОВАЈ рецепт ће вам кухиња мирисати на лимун и ванилу.
22. 10. 2025. у 13:00
МИНИ ОМЛЕТИ СА СВЕЖИМ СИРОМ: Здраво, брзо, укусно!
Кад вам затреба лаган, а хранљив оброк, мини омлети са свежим сиром су прави избор! Савршени за доручак, ужину или после тренинга — богати протеинима, пуни свежег поврћа и спремни за мање од пола сата. Једном направите, више пута уживате — могу се и замрзавати и подгревати!
22. 10. 2025. у 13:00
ЗЕЛЕНИ НАПИТАК: Еликсир од зелене јабуке, лимуна и ђумбира
Освежавајући напитак од зелене јабуке, лимуна и ђумбира постаје незаобилазан део здравог начина живота. Својим интензивним укусом овај напитак освежава тело и дух, јача отпорност организма и помаже у борби против умора и токсина.
22. 10. 2025. у 12:00
СЛАВСКИ КОЛАЧИЋИ СА ЏЕМОМ: Мирисна традиција у сваком залогају
Кад се у дому осети мирис свежих колача, зна се – слава је близу. Ови неодољиви, хрскави колачићи са џемом нису само укусни, већ и прави симбол топлине дома, пажње и љубави коју делимо са породицом и гостима. Једноставни за припрему, а савршени за свечану трпезу, ови колачићи се топе у устима и буде успомене на бакину кухињу.
22. 10. 2025. у 11:00
ПОВРТНИ НАМАЗ ОД ТИКВИЦА И ПАПРИКЕ: Лажни ајвар који ћете правити сваке недеље
Ако тражите нов, једноставан начин да искористите тиквице или бундеву, овај повртни намаз је идеалан избор. Комбинација меко динстаног поврћа, мирисног парадајза и благо зачињеног укуса чини овај намаз правим открићем за све који воле домаће залогаје на хлебу. Подсећа на ајвар, али је лакши, свежији и спреман за сат времена – без печења и велике гужве у кухињи.
22. 10. 2025. у 09:29
ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ РЕЦЕПТ ЗА СЛАВСКИ КОЛАЧ КОЈИ ВАМ ЈЕ ПОТРЕБАН: Свака домаћица нека га сачува и направи за своје госте
СЛАВСКИ колач је неизоставни део сваке славе и симбол мира, здравља и заједништва у породици.
21. 10. 2025. у 14:37
РЕЦЕПТ ЗА ЗДРАВ РУЧАК: Карфиол и батаци из рерне (ВИДЕО)
ИДЕЈА за данашњи ручак
21. 10. 2025. у 10:36
ЈЕСЕЊИ РОЛАТ ОД СИРА И БУНДЕВЕ: Ово је рецепт који смо сви чекали
КРЕМАСТ и сочан, нико му не одолева
21. 10. 2025. у 08:54
КУКУРУЗНА ПИТА СА ПАПРИКОМ, МАСЛИНАМА И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Медитерански шарм на трпези
Ова кукурузна пита доноси дашак Медитерана у сваку кухињу. Слатка паприка, сочне маслине и чери парадајз савршено се стапају у златно тесто од кукурузног брашна и сира. Лагана, мирисна и пуна боја, ова пита је савршен избор за вечеру, пикник или здраву ужину која плени и изгледом и укусом.
20. 10. 2025. у 07:38
СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ КОЈИ СВАКА КУЋА МОРА ДА ИМА: Ово је најбоља штрудла са орасима коју ћете икад пробати
МЕКАНА као памук, штрудла с орасима је посластица која ће освојити срца свих, чак и оних који су најизбирљивији.
19. 10. 2025. у 18:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОДВАРАК СА СУВИМ РЕБРИМА И СВИЊСКИМ КРМЕНАДЛАМА: Тајна је у доброј припреми и стрпљењу (ВИДЕО)
ОВО није класичан рецепт, ово је гозба!
19. 10. 2025. у 14:34
ХЛЕБ СА МАСЛИНАМА, БЕЛИМ ЛУКОМ И СИРОМ: Укус који осваја - Идеалан за доручак или ужину!
АКО желите необичан хлеб пун укуса и ароме, пробајте овај рецепт за делукс хлеб са маслинама, белим луком и сиром. Савршена комбинација свежих зачина, нежног сира и маслина чини га идеалним за доручак, гозбе или ужину.
19. 10. 2025. у 08:35
ЧОКОЛАДНА ТОРТА ОД 2 САСТОЈКА: Прави се без брашна и јаја
ТОРТА због јабука има природну сочност и благу свежину, док чоколада обезбеђује богат, чоколадни укус.
18. 10. 2025. у 21:00
БОЉА ОД РУСКЕ, СПРЕМНА ЗА 15 МИНУТА: Ову славску салату морате да пробате! (РЕЦЕПТ)
ПОСТАЛА је хит на прославама, а Инстаграм је полудео за њом.
18. 10. 2025. у 14:15 >> 14:19
РЕЦЕПТ ЗА ЈУНЕЋИ ГУЛАШ: Идеја за данашњи ручак (ВИДЕО)
ЈУНЕЧИ гулаш можете да сервирате уз тестенину или пире кромпир
18. 10. 2025. у 11:25
ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ РЕЦЕПТ КОЈИ КОРИСТЕ И НЕ ПОСТОЈИ БОЉИ: Овако Немци киселе купус, увек додају ова два састојка и то га чини јединственим
КИСЕЛИ купус се сматра суперхраном богатом витаминима, минералима и пробиотицима.
17. 10. 2025. у 21:00
ПИЛЕТИНА СА БУРАТОМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Вечера из једног тигања
За само 30 минута до вечере која изгледа као из ресторана! Сочно пиле, динстани парадајз и кремаста бурата у комбинацији са мирисним зачинима чине овај рецепт савршеним избором за свечану, али једноставну вечеру.
16. 10. 2025. у 13:17
СУПА ОД БУНДЕВЕ, СОЧИВА И СПАНАЋА: Јесен у чинији
Ова богата супа са пуно поврћа идеалан је избор за топаои здрав оброк. Комбинација бундеве, патлиџана, сочива и кремасте павлаке уз завршни додир зеленог песта чини је правом малом празничном чинијом.
16. 10. 2025. у 08:51
ГИБАНИЦА КОЈУ ЋЕТЕ ПРАВИТИ СТАЛНО: Коре се овако савијају, а онда настаје чаролија... (РЕЦЕПТ)
ЈЕДАН од оних рецепата које ћете стално правилти.
15. 10. 2025. у 16:00
БРЗА И КРЕМАСТА СУПА ОД БРОКОЛИЈА И КРОМПИРА: Рецепт за укусан и хранљив оброк
Кремаста супа од броколија и кромпира је прави избор. Са додацима белог лука и чедар сира, добићете супу пуне ароме и савршене текстуре. Испробајте овај једноставан рецепт и уживајте у топлом укусу који загрева!
14. 10. 2025. у 08:14
ЈЕСЕЊИ КОЛАЧ СА ОРАСИМА: Топли, мекани и пуњени богатим филом од ораха
Ови домаћи колачи идеални су за јесење дане. Савршено се слажу уз шољу чаја или кафу, а једноставно се праве од састојака које већ имате у кухињи.
13. 10. 2025. у 17:00
ХРСКАВЕ КУГЛИЦЕ ОД КРОМПИРА: Рецепт за куглице са зачинским биљем
Лаган и укусан рецепт за куглице које се савршено слажу са ароматичним кремастим сосом — идеално као предјело или лагана вечера.
13. 10. 2025. у 17:00