Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
Повезане вести
ОТКРИЈТЕ У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА: Како се спрема прави бешамел сос
Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
04. 10. 2024. у 07:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Лако се праве, а меке као душа
Посне крофне могу бити укусније од обичних, али само ако се спреме по овом рецепту.
16. 08. 2024. у 09:00
ХЛЕПЧИЋИ ИЗ ТИГАЊА: Тесто мекано као облак, а укус јединствен
Свака земља има неко традиционално јело, а када је реч о Кини, то су ови хлепчићи. Рецепт за ово укусно тесто је једноставан и готово свако може да направи.
18. 07. 2024. у 16:39
Најновије из рубрике
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
САЛАТА ОД КИНОЕ: Освежавајући и здрав оброк са поврћем и лимуновим преливом
Ова салата од киное је савршено јело за ове јесење дане, а такође је и врло хранљива.
04. 10. 2024. у 11:00
ТУРСКИ РЕЦЕПТ ЗА ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ: Сочније и укусније не могу бити
Један од најважнијих трикова за укусне и сочне фаширане шницле је да не користите мешано млевено месо, већ само једну врсту. А уз то, турски кувари их добро зачине, пре пржења. Углавном их служе уз неку салату.
04. 10. 2024. у 09:00
ОТКРИЈТЕ У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА: Како се спрема прави бешамел сос
Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
04. 10. 2024. у 07:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
Коментари (0)