ПИТА СА СИРОМ: Уживање у сваком залогају
26. 04. 2025. у 07:00
Сирница је многима омиљена, прави се брзо и идеална је и за доручак и за вечеру.
Повезане вести

САВРШЕН СПОЈ ТРАДИЦИЈЕ И УЖИТКА: Пита са сиром и шунком (ВИДЕО)
Мирисна, златно печена и пуна укуса – пита са сиром и шунком је савршен спој традиције и ужитка.
22. 06. 2025. у 07:00

РОЛАТ ПИТА СА МЕСОМ: Хрскава кора, сочан фил - укус коме је немогуће одолети
Ролат пита са месом је савршен избор када желите нешто издашно, укусно и лепо на изглед.
05. 07. 2025. у 07:00

ЗДРАВЉЕ НА ТАЊИРУ: Домаћа хељдопита која осваја укусом (ВИДЕО)
Данас са вама делимо проверен рецепт за питу од хељде, који спаја традицију и здраве састојке.
26. 06. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

РЕБАРЦА ИЗ РЕРНЕ: Савршен ручак за праве гурмане
Сочна, мирисна и мекана ребарца из рерне један су од оних рецепата који освајају већ на први залогај. Једноставна припрема, а резултат као из ресторана – савршено печено месо које се топи у устима, уз неодољиву арому зачина.
25. 09. 2025. у 15:00

ПЕЧЕНА ЦРВЕНА ПАПРИКА ИЗ РЕРНЕ: Лагани посни ручак
Ако тражите укусан, брз и потпуно посни оброк, печена црвена паприка је право решење. Слатка и ароматична, лако се припрема, не захтева много састојака и савршено се слаже уз домаћи хлеб или било коју житарицу.
25. 09. 2025. у 14:00

ПИЛЕТИНА СА ЛИМУНОМ И ОРИГАНОМ: Рецепт за печено пиле
Мирис медитеранских зачина и свежина лимуна чине ову печену пилетину савршеним избором за породични ручак или свечану вечеру. Сочна унутра, а споља златно-хрскава, овај једноставан рецепт доноси топао, сунчан укус Грчке право на ваш сто.
25. 09. 2025. у 14:00

РУСТИЧНА ЧОРБА ОД ПОВРЋА: Топла, мирисна и пуна укуса
Ова чорба је савршена за породични ручак или лагану вечеру.
25. 09. 2025. у 13:21

МОСКВА ШНИТ: Торта која осваја спојем воћа и орашастих плодова
Москва шнит је једна од оних торти која никога не оставља равнодушним. Лагане коре са орасима и лешницима, богат крем од жуманаца, а затим сочне вишње, ананас и хрскави лешници – све то заједно чини десерт који осваја на први залогај. Идеална је за свечане прилике, али и онда када желите да импресионирате своје госте.
25. 09. 2025. у 08:51
Коментари (0)