
ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ОФАРБАЈТЕ ЈАЈА СОДОМ БИКАРБОНОМ: Потпуно природан начин за најлепше боје (ВИДЕО)
Бојење ускршњих јаја увек је радост, али када сте у трци с временом, шарање содом бикарбоном ће најбрже "ићи".
15. 04. 2025. у 10:00

ИСПРОБАЈТЕ ТУРСКИ НАМАЗ ОД ПАПРИКА И ОРАХА: Једноставно се припрема и фантастичног је укуса
Пикантни турски намаз од паприка и ораха је идеалан за уз хлеб, чипс или као прилог уз неко јело.
14. 04. 2025. у 14:30

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30

ДОМАЋИ КРЕМ ОД БАДЕМА: Посни намаз савршеног укуса који се памти, а прави рај за непца
Можете да га мажете на хлеб или додате као прилог омиљеном десерту.
12. 04. 2025. у 16:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

ОВАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КУГЛОФ ЗА ВАСКРС: Невероватно је једноставан за припрему, а укус ће вас одушевити
За Васкршње празнике Италијани имају обичај да спремају слатки куглоф у чију средину стављају шарена јаја - тако им десерт уједно буде и декорација за сто.
11. 04. 2025. у 14:30

ТРИ НАЈВАЖНИЈА ТРИКА ЗА НАЈБОЉИ ШЛАГ: Биће чврст, а посластице савршене, ове ствари су кључне
Чврст и укусан шлаг није нешто што увек пође за руком, али постоје трикови са којима не можете да погрешите.
10. 04. 2025. у 14:30

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ БУГАРСКИ ЈОГУРТ: Густ и кремаст, још укуснији када је домаћи
Домаћи бугарски јогурт се прави од само два састојака, а припрема је изненађујуће једноставна.
08. 04. 2025. у 11:30

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

НЕОДОЉИВА ПАШТЕТА ОД ЧВАРАКА: Намаз за праве гурмане
Укусан намаз који се брзо прави, а нећете му одолети.
07. 04. 2025. у 14:30

ГАЗИРАН, А ДОМАЋИ И ЗДРАВ: Уживајте у освежавајућем соку без вештачких додатака и препуном пробиотика
У ери када су индустријски газирани напици пуни шећера и адитива, све више људи траже здравије алтернативе.
07. 04. 2025. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ ДОМАЋИ МАСКАРПОНЕ: Потребна су вам само два састојка
Маскарпоне је кремасти италијански сир који се користи у многим јелима, од популарних десерата попут тирамисуа до разних јела с тестенином. Откривамо како га лако можете направити код куће, и то од само два састојка.
06. 04. 2025. у 13:00

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

РАФАЕЛО НАМАЗ: Нећете моћи да му одолите
Намаз који можете користити у колачима, палачинкама или једноставно на хлебу.
05. 04. 2025. у 11:30

ПОСНИ ЦЕЗАР СЕНДВИЧ ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Обрадујте најмилије оброком какав до сада нису пробали
У питању је вегански "Цезар" сендвич од леблебија који се прави са укусним домаћим "Цезар" преливом без млека и уља, који му даје укусан укус чувене Цезар салате. Свеж црвени лук, као и парадајз и салата, овом сендвичу задаје леп "ударац" и додаје текстуру коју морате да пробате.
05. 04. 2025. у 07:00

ПОСНЕ КНЕДЛЕ ЗА СУПУ: Једноставно се праве, а свима ће се допасти
Ако тражите лагану и једноставну замену за класичне кнедле, ове посне гриз кнедле без јаја су одличан избор! Мекане, нежне и савршено упијају укус супе или чорбе, а припремају се брзо и лако од основних састојака.
04. 04. 2025. у 14:30

ПОСНЕ АМЕРИЧКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Нимало не заостају за оригиналом, биће мекане и ваздушасте
Укусне и хрскаве, права посластица за време поста.
03. 04. 2025. у 16:00

НАМАЗ ОД ШАРГАРЕПЕ СА ЈОГУРТОМ И ОРАСИМА: Када желите брз, укусан и јефтин намаз овај рецепт је идеалан
Овај лаган и освежавајући намаз од шаргарепе спаја богате укусе динстане шаргарепе, кремастог јогурта и хрскавих ораха, док зачини дају додатну дубину укуса. Идеалан је прилог уз месо и вегетаријанска јела или лагани оброк уз тостирани хлеб.
03. 04. 2025. у 11:30

ПОХОВАНА БОРАНИЈА: Овако спремљено јело сви воле да једу
Похована боранија је савршена било као прилог или предјело. Врло се лако прави.
02. 04. 2025. у 16:00

КАКО ДА НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ ПИШКОТЕ: Поступак припреме је једноставан и брз, а испадну укусније него куповне
Најчешће их користимо за тирамису или разне колаче, али пишкоте су укусни кексићи који се могу јести и сами. Припрема је брза и лака, а овај рецепт ће вам доказати да много тога можемо припремити и код куће.
02. 04. 2025. у 14:00

МАСОНИЦА: Старо црногорско јело, лако и брзо се спрема
Врућу масоницу прелити растопљеним сиром и кајмаком.
02. 04. 2025. у 07:00

ПОСНЕ ЛАЗАЊЕ: Јело које сви воле
Једноставно, здраво и укусно - ове лазање су пример савршено укомпонованих намирница које дају нестваран укус.
01. 04. 2025. у 14:30