
ЛАКО СЕ ПРАВИ И ВЕОМА ЈЕ УКУСНА: Лажна пица од кромпира, са качкаваљем и парадајзом (ВИДЕО)
Кромпир са качкаваљем и парадајзом је као лажна пица, лако и брзо се прави и врло је укусан оброк.
31. 01. 2025. у 07:00

ПОХОВАНИ КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Пикантна закуска коју можете брзински да направите
Савршен рецепт када вам дођу изненадни гости.
27. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

ПУЊЕНЕ ПЕЧУРКЕ: Лагано предјело са богатим укусом
Свети Сава је слава која окупља породицу и пријатеље у топлој и свечаној атмосфери.
27. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

ЈАПАНСКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Боље него обичне, савршене су за доручак или вечеру (ВИДЕО)
Како би вам јапанске палачинке испале ваздушасте и мекане битно је да беланца умутите у шне, а неопходно је да користите вишенаменско или брашно за колаче. За јапанске палачинке је потребно свега пар састојака и мало времена, а најбитније је да смесу умутите како треба.
26. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ЛАЗАЊЕ СА ПАЛАЧИНКАМА: Спој два омиљена јела који се припрема брзо и лако
Брза припрема и укус који обузима.
24. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

НАПРАВИТЕ САМИ ТАБЛЕТЕ ЗА МАШИНУ ЗА СУДОВЕ: Јефтине и ефикасне, а перу као куповне
Лако и брзо можете сами да направите коцкице за машинско прање судова.
23. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
22. 01. 2025. у 07:30Новости онлине

ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
21. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

КИКИРИКИ ПУТЕР: Рецепт који је бољи, здравији и јефтинији од куповног
Сладак, орашаст, кремаст и хрскав, рецепт за путер од кикирикија сигурно ће постати ваш нови омиљени намаз. Све што вам је потребно је процесор за храну и три једноставна састојка.
21. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

КАКО СЕ ПРАВИЛНО ГАСИ СЛАВСКА СВЕЋА: Обичаји се разликују од места до места, али само је један начин исправан
Славска свећа је један од главних симбола славе, а ево како правилно да је угасите након што прославите крсну славу.
20. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД НАРА: Прави се од само три састојка, по традиционалном италијанском рецепту
Прављењу ликера од нара посебна пажња се поклања у Италији где ово пиће има готово свака кућа.
20. 01. 2025. у 12:00Новости онлине

ДА ЛИ СВИЊСКА МАСТ ИМА РОК ТРАЈАЊА? Ево како да знате да ли се покварила
Као и код већине масноћа која се користе у кулинарству и маст може да се поквари и ужегне. Иако свињска маст сигурно може да се држи на собној температури, у остави или на неком тамном месту, могућност да се поквари се знатно повећава када се температура не одржава константном. Уколико је чувате ван расхладног уређаја може да вам траје од четири до шест месеци, а рок трајања се продужава уколико је складиштите у фрижидеру, на чак годину дана.
20. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу
Направите за славу ове куглице са чварцима које се топе у устима.
19. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

КАКО НАЈБРЖЕ СКУВАТИ СЛАВСКО ЖИТО: Доносимо вам трик уз који ће свако зрно бити раскувано и растресито
Постоји трик којим можете убрзати кување славског жита и тако скратити време припреме. Све што је потребно да урадите је да дан раније потопите пшеницу у води и тако оставите док не кренете да је кувате сутрадан. На тај начин ће зрна омекшати и она ће се много брже скувати.
18. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ДАНАС ЈЕ СТРОГИ ПОСТ: Предлог јеловника за Крстовдан
Један од празника који Срби највише поштују је Крстовдан. Тог дана обавезан је строги пост.
17. 01. 2025. у 11:00 >> 08:43Новости онлине

ДА ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ ЗА СВЕЧАНОМ ТРПЕЗОМ: Ове године направите најбољи славски колач уз једноставне савете
Као и сваке године домаћице се труде да направе што боље славске колаче, а прављење савршеног колача може да буде изазов. Све домаћице се питају како да пронађу праве мере за колач, како да украси буду бели и оно најважније како да славски колач не попуца?
18. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

БОГОЈАВЉЕНСКЕ ПИХТИЈЕ: Спремају се на посебан начин по традиционалном рецепту
Српска православна црква и њени верници 19. јануара обележавају Богојављење, празник који са собом носи одређене обичаје и веровања. Једно од веровања која се везује за Богојављење јесте да се једу пихтије. Према традицији, пихтије се припремају на Крстовдан, када се обавезно пости, а једу се на Богојављење у част крштења Исуса Христа.
17. 01. 2025. у 16:00Новости онлине

ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Добро припремљен маринара или парадајз сос је први предуслов да вам свако јело успе (ВИДЕО)
Рецепт за маринара сос долази из Италије, тачније из Напуља. Ово је у принципу парадајз сос и користи се за многа јела. Италијанима је врло битно да се припреми како треба, а да бисте то постигли битно је да користите квалитетан пелат и да га дуго крчкате.
16. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ДУБАИ МАФИНИ: Мекани залогајчићи лепши и од чоколаде
Ако вам се допада вирална Дубаи чоколада, мафини инспирисани овом неодољивом посластицом с пистаћима су нешто незаобилазно ове године.
15. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ЛАЗАЊЕ БОЛОЊЕЗЕ: Лак и једноставан рецепт за омиљени италијански специјалитет
Одвојте мало времена и одушевите породицу овим фантастичним јелом.
15. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

ПОМФРИТ КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Ево шта треба да урадите пре пржења
Откривамо вам како да направите најбољи и најхрскавији домаћи помфрит!
14. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА КУВАНУ РАКИЈУ: Топла шљивовица за хладне дане
Кувана ракија је рецепт који се практикује одавно на нашим просторима, нарочито током празника. Прави се по једноставну рецепту, брзо и лако!
13. 01. 2025. у 20:41Новости онлине

НЕ БАЦАЈТЕ СТАРИ ХЛЕБ: Направите француски тост
Одушевите укућане за доручак овим укусним јелом.
13. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
Многе жене, посебно оне које немају пуно искуства у кухињи мучи питање колико је потребно ставити квасца у тесто када желимо нешто да направимо.
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине