ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести
16. 05. 2024. у 19:00
Традиционално јело од меса и поврћа, савршен избор за ручак.
Повезане вести

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30

СТАРИНСКО ЈЕЛО ОД МЕСА И ПОВРЋА: Папазјанија, одушевиће и оне избирљиве
Сељачка папазјанија је традиционално јело које спаја богате укусе свежих намирница и једноставност припреме. Ово здраво и укусно јело често се припремало у домаћинствима током хладнијих дана, доносећи топлоту и богатство укуса за целу породицу. Њена припрема захтева време, али резултат је вредан сваког минута - укусна комбинација сочног меса, поврћа и зачина која ће одушевити сваког госта за столом.
21. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић
Најновије из рубрике

НАЈЗДРАВИЈИ ДОРУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Запечени омлет са спанаћем, обожаваћете га!
НА овом јелу су одрастале генерације: Преукусно је, а за 200 динара може да једе цела породица.
17. 05. 2025. у 07:00

ПРВИМ ЗАЛОГАЈЕМ ВРАЋА У ДЕТИЊСТВО! Песак торта, готова за само пола сата, и то без печења
КРЕМАСТИ фил од ваниле и кекса у савршеном је контрасту са хрскавом подлогом.
16. 05. 2025. у 10:00

БЕШАМЕЛ СОС: Супер иде уз месо и поврће и даје шмек сваком јелу
Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим сосом и главни је састојак за прављење других сосева.
16. 05. 2025. у 08:30

СПРЕМИЋЕТЕ ГА ЗА САМО 15 МИНУТА: Најкремастији спанаћ икада, савршен уз месо, или печена јаја
АКО волите кремасте и нежне укусе, овај спанаћ са млеком биће ваш нови фаворит!
16. 05. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЗОВЕ: Идеалан је за посебне тренутке, освојиће вас својом цветном нотом и лаганом слаткоћом
Прави се једноставно од свежих цветова зове и идеалан је за уживање у ситним гутљајима или као додатак коктелима и десертима.
15. 05. 2025. у 19:00
Коментари (0)