ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести
16. 05. 2024. у 19:00
Традиционално јело од меса и поврћа, савршен избор за ручак.
Повезане вести

СТАРИНСКО ЈЕЛО ОД МЕСА И ПОВРЋА: Папазјанија, одушевиће и оне избирљиве
Сељачка папазјанија је традиционално јело које спаја богате укусе свежих намирница и једноставност припреме. Ово здраво и укусно јело често се припремало у домаћинствима током хладнијих дана, доносећи топлоту и богатство укуса за целу породицу. Њена припрема захтева време, али резултат је вредан сваког минута - укусна комбинација сочног меса, поврћа и зачина која ће одушевити сваког госта за столом.
21. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић

ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ПОХОВАНА БОРАНИЈА: Овако спремљено јело сви воле да једу
Похована боранија је савршена било као прилог или предјело. Врло се лако прави.
02. 04. 2025. у 16:00

КАКО ДА НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ ПИШКОТЕ: Поступак припреме је једноставан и брз, а испадну укусније него куповне
Најчешће их користимо за тирамису или разне колаче, али пишкоте су укусни кексићи који се могу јести и сами. Припрема је брза и лака, а овај рецепт ће вам доказати да много тога можемо припремити и код куће.
02. 04. 2025. у 14:00

ШОПСКА САЛАТА: Омиљени прилог уз јело
Шопска салата толико је богата и укусна да је постала неизоставан део сваке трпезе.
02. 04. 2025. у 13:00

ЧОКОЛАДНИ РОЛАТ СА ВИШЊАМА: Слатка симфонија укуса која освојити сва ваша чула
Чоколадни ролат са вишњама је једноставан за припрему, кремаст је и лаган.
02. 04. 2025. у 11:30

ЧОРБА ОД КОПРИВА: Лековито и преукусно јело, идеално за јачање имунитета
Чорба од коприва је прави избор за све оне који су малокрвни, опорављају се од болести, али и за јачање организма. Посебно у пролеће.
02. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)