ПАПРИКАШ ОД ТИКВИЦА И КРОМПИРА: Лагано, посно и дијетално јело
11. 09. 2024. у 08:00
Паприкаш од тиквица можете спремити за само пола сата. Реч је о изузетно хранљивом јелу.
Повезане вести

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

ЈЕДИНСТВЕНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Повртни рижото са тиквицама
УКУСАН ручак који се спрема за пола сата!
23. 06. 2025. у 09:00

ЗА БРЗИ ОБРОК, ЗАБАВУ ИЛИ УЖИНУ: Брзе и здраве мини pizze са тиквицама
САВРШЕНЕ, а није само оброк – то је уметност.
21. 06. 2025. у 13:00

ИДЕАЛНО ЗА ЛЕТО: Салата са тиквицама, куваним јајима и топљеним сиром
АКО тражите рецепте за салате са тиквицама и сиром, на правом сте месту. Ова салата са тиквицама и јајима је лаган, здрав и укусан оброк који се брзо припрема.
19. 06. 2025. у 07:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА, ОВАЈ УКУС ДУГО НЕЋЕТЕ ЗАБОРАВИТИ: Трик француског кувара за најбољи кромпир икад (ВИДЕО)
НАЈБРЖИ ручак икад - сланина + кромпир и тајна француских кувара.
11. 06. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

САВРШЕНА ЗДРАВА ПОСЛАСТИЦА: Брзе мини палачинке
ДАНАС са вама делимо идеју за брзи и здравији доручак – мини палачинке са пахуљицама.
04. 07. 2025. у 19:00

ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ ОД "ОБИЧНИХ": Сармице од младог купуса
ОДЛИЧАН су избор за летње дане јер нису тешке за варење а лако се и брзо праве.
04. 07. 2025. у 16:00

БРУСКЕТЕ ОД АВОКАДА: Укусни канапеи за све прилике
ТРАЖИТЕ идеалан грицкалицу која је једноставна, освежавајућа и пуна укуса? Брускете од авокада су баш то – здрави, кремасти и лаки за припрему, одлични за журке, породичне ручкове или као лака ужина. Уз само неколико састојака, имате канапе који ће свима привући пажњу и окусити сваку прилику!
04. 07. 2025. у 13:00

ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА КУПИЛИ У НАЈБОЉОЈ ПОСЛАСТИЧАРНИЦИ: Освежавајући летњи колач
НИКО неће веровати да сте сами направили овај колач.
04. 07. 2025. у 12:49

НЕВЕРОВАТНО СЛАСНА И УКУСНА: Проја са чварцима
ЗА све љубитеље чварака, ово је права посластица, јер кад се нађу у проји добије се феноменалан спој укуса!
04. 07. 2025. у 10:00
Коментари (0)