ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
05. 03. 2025. у 09:00
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.
Повезане вести
ТАЈНА НАЈУКУСНИЈЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Један детаљ из рецепта мења све
ЛУК се не пржи, не динста, не карамелизује, само се исече на ситно и стави у хладну воду са рибом.
29. 11. 2025. у 08:55
ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима
ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.
18. 11. 2025. у 17:30
Најновије из рубрике
ПЕЧЕНО МАРИНИРАНО ПОВРЋЕ СА СОСОМ: Богат и пун укус који ће се допасти свима
ДАНАС вам доносимо један једноставан, а невероватно укусан рецепт – маринирано поврће печено у рерни. Савршено као лагани оброк или здрав прилог или уз освежавајући јогурт сос.
26. 12. 2025. у 18:00
БОЖИЋНИ ЧОКОЛАДНИ БРАУНИЈИ: Укусан колач са брусницом и орасима
МИРИС чоколаде, бруснице и ораха који испуњава дом најлепши је увод у празнике. Ови сочни браунији су идеалан десерт за божићну трпезу или слатки поклон за драге људе.
26. 12. 2025. у 15:49
РЕЦЕПТ ЗА "ПИЈАНИ" КОЛАЧ: Невероватна комбинација пива и сувих шљива ће вас оборити с ногу (ВИДЕО)
ТОЛИКО је мекан и сочан да нико не може да поверује да је посан!
26. 12. 2025. у 12:00
ЗДРАВ РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Направите мусаку са тиквицама која вам може трајати и два дана
АКО узмемо у обзир то да ће нам овако спремљен оброк бити довољан за два ручка онда схватимо да је то заправо ручак за 600 динара.
26. 12. 2025. у 08:58
ПОСНА САЛАТА СА ПАПРИКАМА: Једноставна, богата и пуна укуса
Комбинација печене паприке и кикирикија даје јој пуноћу укуса, док је подједнако укусна и као посно и као мрсно јело. Када не постите, посни мајонез можете заменити класичним – укус ће бити још интензивнији.
25. 12. 2025. у 22:45
Коментари (0)