ПОСНА САЛАТА ОД БОРАНИЈЕ И ПАСУЉА: Заситиће вас, а припрема је брза и једноставна
17. 04. 2024. у 13:00
ОДЛИЧНА и укусна салата за дане поста.
Повезане вести

ВОЋНЕ ДАМЕ: Један од најлепших посних ситних колача, једноставно се прави, а укус је фантазија
Рецепт за савршен посни колач.
04. 12. 2024. у 17:00

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ РОЗЕН ТОРТУ: Посластица која одолева времену - САвршен слаткиш за Бадње вече
Розен торта је старинска посластица која се некада правила много компликованије него данас, јер сте коре сами морали да правите.
05. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

САЛАТА КОЈУ СВИ ВОЛЕ И ТРАЖЕ ЈОШ: Салата са краставцима и црвеним луком
Салата са краставцима и црвеним луком је реска и освежавајућа, може да се једе уз главно јело.
23. 12. 2024. у 14:08Новости онлине

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КРОМПИРА: Када пробате ову другачију верзију, месо вам уопште више неће недостајати (ВИДЕО)
Укусно јело које ће вас одушевити.
19. 12. 2024. у 07:00

СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике

ЛАГАНА И КРЕМАСТА: Пуслица торта, старинска посластица са којом нема грешке
Пуслица торта се прави у слојевима, врло је декоративна и топи се у устима.
13. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ПИКАНТНА САЛАТА ОД ПЕЧЕНОГ КУКУРУЗА: Тако једноставна, а неодољиво укусна
Ова салата се веома лако припрема, што чини још веће задовољство у њеном ужитку.
13. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

НЕ БАЦАЈТЕ СТАРИ ХЛЕБ: Направите француски тост
Одушевите укућане за доручак овим укусним јелом.
13. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

ДА СУТРА БУДУ НА ТРПЕЗИ: Василице са медом - Слатко пециво које се традиционално прави за Мали Божић
Василице су слатко пециво који се код нас служи на Мали Божић.
13. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
Многе жене, посебно оне које немају пуно искуства у кухињи мучи питање колико је потребно ставити квасца у тесто када желимо нешто да направимо.
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)