Ова супа се једе хладна.
Повезане вести
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА РЕБАРЦИМА: Старинско и јефтино јело које сви воле, а за које вам не треба пуно састојака
Предлажемо вам да за ручак направите недољиву парадајз чорбу са ребарцима.
29. 09. 2024. у 07:00
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА СА СИРОМ И ПАВЛАКОМ: Кремаста и једноставна, а за све прилике
Овако припремљена салата је одлична уз печење, али и рибу.
30. 09. 2024. у 07:00
СУПА ОД СПАНАЋА: Пуна је витамина и минерала који ће очиститити организам од токсина
Супа од спанаћа је изузетно здрава, садржи пуно витамина, минерала и влакана, а помоћи ће вам да истопите масне наслаге.
08. 09. 2024. у 10:00
ИЗДАШНА ОБРОК САЛАТА ГОТОВА ЗА 10 МИНУТА: Веома је заситна и укусна
Доносимо вам најбољи рецепт за оброк салату Црвено море која се прави за мање од 10 минута.
04. 09. 2024. у 08:00
ДОМАЋА КОЦКА ЗА СУПУ ОД ПОВРЋА: Прави се никад лакше, а нећете приметити разлику од оне куповне
Здравија а подједнако укусна, правићете стално.
21. 07. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ПАШТИЦАДА: Далматински рецепт за јело од меса које се топи под непцима
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
01. 10. 2024. у 15:32
ТОРТА ОД ШАРГАРЕПЕ: Наранџаста посластица за сваку прилику
За свега пар минута торта од шаргарепе.
01. 10. 2024. у 10:00
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити
Једино што ће вам одузети време приликом припреме кестен пиреа јесте љуштење. Али све има своју цену. На љуске ће вам отићи око 30 одсто масе, па уколико желите да направите већу количину кестен пиреа, узмите то у обзир.
01. 10. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ КРОМПИРА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЧИЋИМА И ЗАЧИНСКИМ БИЉЕМ: Кад је будете пробали, заборавићете све друге салате
Ова салата је препуна укуса и савршено ће да се уклапа уз неко друго јело, као прилог, или пак можете да је једете саму.
01. 10. 2024. у 07:00
Коментари (0)