УСКРШЊИ КЕКС У ОБЛИКУ ЗЕЦА: Улепшајте празничну трпезу и преслатким дезертом који се лако прави
30. 04. 2024. у 15:00
ПРЕД нама је Васкрс, када се, према Српској православној цркви, завршава најдужи најстрожи пост.
Повезане вести

НАЈЛЕПША УСКРШЊА ПОГАЧА БЕЗ КВАСЦА: Све састојке већ имате код куће и готова је у трен ока
Ускрс је празник радости, окупљања и богате трпезе, а једно од његових незаобилазних обележја свакако је – мирисна и мекана погача.
14. 04. 2025. у 07:00

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

УСКРШЊА ГНЕЗДА ОД ТИКВИЦА: Савршена су за празничну трпезу као здрав и декоративан залогај
Комбинација свежег поврћа, јаја и пармезана даје лаган, али хранљив залогај који ће одушевити и одрасле и децу. Ово је сјајан начин да искористите поврће и донесете нешто ново и забавно међу традиционална ускршња јела.
17. 04. 2025. у 07:00

КРЕМАСТА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И СЛАНИНОМ: Идеална за празничну трпезу
Пробајте ово кремасто савршенство, одушевиће вас.
15. 04. 2025. у 11:30

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00

СТАРИНСКО ЈЕЛО КОЈЕ И ДАНАС ОБОЖАВАМО: Печени кромпир са кобасицама
КЛАСИК домаће кухиње, доведен до савршенства да буде за свачији џеп и да је укусно пре свега!
07. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТЊА ЧАРОЛИЈА: Домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем
Заборавите куповне варијанте – домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем је неупоредиво укуснији и без сувишних додатака.
07. 06. 2025. у 09:00

МЕКАНИ, МИРИСНИ И СЛОЈЕВИТИ: Домаћи пужићи без лиснатог теста
ТЕСТО се лако меси, а слојеви са путером дају им неодољиву мекоћу и богат укус.
07. 06. 2025. у 07:00

ПУН ПОГОДАК! - Без меса, али пуног укуса: Лазање са тиквицама
СПОЈ сочних тиквица, бешамела и сира чини ово јело идеалним за породични ручак, или лагану вечеру.
06. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)