Cedevita podržava klinCE kreativCE: Deca iz SOS Dečjeg sela Srbija osvojili javnost umetničkim delima u sklopu kampanje Budi TU. Budi CE.

Novosti onlajn

18. 10. 2024. u 10:00

CEDEVITA je ove jeseni pokrenula kampanju “Budi TU. Budi CE” sa ciljem da podrži klinCE kreativCE SOS Dečijeg sela Srbija kako bi inspirisala javnost dečijim optimizmom.

Цедевита подржава клинЦЕ креативЦЕ: Деца из СОС Дечјег села Србија освојили јавност уметничким делима у склопу кампање Буди ТУ. Буди ЦЕ.

Promo

Od deCe možemo mnogo toga da naučimo i zaslužuju da budemo TU za njih, a umetnost pruža mogućnost da prenesu svoje poruke.

Promo

Brojna istraživanja ukazuju na to da su umetnost i kreativnost najbolji alat koji deca, a i odrasli, mogu da koriste kako bi se izrazili na adekvatan način i lakše podneli svakodnevne izazove.

Kroz kreativne radioniCE, deca iz SOS Dečjeg sela Srbija, imali su priliku da predstave sebe kao umetnik i da podele svoju sreću i optimizam. 

Psiholozi Gabrijela Ištuk i Leona Bortas Hetler predvodile su radioniCE namenjene deci SOS Dečjeg sela Srbija, što je omogućilo da kroz zabavu i kreativnost deca razvijaju svoje talente a i samopouzdanje. 

Umetnici su takođe  dali svoj doprinos kako bi pružili stučnu pomoć i pomogli mališanima da stvaraju mala remek dela.

Promo

Ali tu zabava ne prestaje, preuzmi vodič ovde.

Na edukativnoj platformi budidobrobudice.com, stručnjaci iz različitih oblasti kreirali su članke u kojima su izlagali do detalja na koji način možemo da primenimo određene kreativne tehnike u našem svakodnevnom životu.

Na sajtu se nalazi i Vodič kreativnosti, dizajniran u saradnji sa psihologom Gabrijelom Ištuk kako bi kroz smernice, različitim tehnikama i vežbama pomogli roditeljima da podstaknu  i podrže proces kreativnog razmišljanja i inovativnost kod dece.

A kako možemo da podržimo klinCE kreativCE?

SOS Dečija sela Srbija, od 2004. godine, pomaže deci i mladima bez roditeljskog staranja i socijalno ugrožene porodice iz cele Srbije Podržali su više od 4.475 dece, mladih i odraslih i 206 porodica kroz različite programe i projekte. 

Kao deo projekta “Budi Tu. Budi CE”, mala umetnička dela kreirana od strane dece SOS Dečijeg sela koja su učestvovala kreativnim radionicama krasiće limitiranja CEdevita pakovanja i čašu koja ide na poklon. 

Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?