HRSKAVI MEDENI KOLAČIĆI SA PAHULJICAMA: Brzo se prave, a odlično idu uz kaficu i druženje (VIDEO)
ZAPOČNITE radnu nedelju uz ove fenomenalne kolačiće i uz druženje sa svojim najboljim prijateljima
Isprobajte recept čiji će vas ukus oduševiti.
Medeni kolačići - sastojci:
150 gr ovsenih pahuljica, može i mešavina
3 kašike meda
50 g maslaca
100 g čokolade seckane
50 g brašna
1/2 praška za pecivo
1 jaje
5-6 kašika mleka
Medeni kolačići - priprema:
U činiju izmeriti pahuljice, dodati brašno sa praškom za pecivo, rastopljen maslac, mleko, jaje, med i na kocke sitno sečenu čokoladu.
Sve izjednačiti dobro. Kašikom za sladoled ili običnom kašikom vaditi kuglice i ređati u pleh koji ste obložili pek-papirom.
Malo odmaknuti jer se prilikom pečenja dosta rašire. Peći na 200 stepeni oko 10-15 minuta, ne duže. Čim se ohlade izvaditi iz pleha.
Uživajte u fantastičnom ukusu ovih divni, hrskavih, slatkih kolačića.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
UMESI, SECKAJ, IZRENDAJ: Evo sjajnog zalogaja na tanjiru (RECEPT)
30. 03. 2023. u 18:00
OBRADUJTE UKUĆANE: Danas pravimo čoko-mak štrudlice (FOTO/VIDEO)
29. 03. 2023. u 18:00
HAMBURGER ZA VEČERU? Može! Posebno kada je preukusan i - zdrav! (RECEPT)
03. 04. 2023. u 18:00
OVO ĆETE VOLETI: Šufnudle sa žalfijom na buteru - prste da poližete! (FOTO)
04. 03. 2023. u 18:00
TAČNO NA OVOM MESTU BI MOGAO POČETI TREĆI SVETSKI RAT: Putin ga smatra svojom teritorijom, NATO trupe već raspoređene
OVAJ snegom prekriveni granični most između dve srednjovekovne tvrđave u delu Estonije gde se govori ruski, mogao bi biti mesto gde će započeti treći svetski rat, piše Politiko.
26. 12. 2024. u 08:55
POJAVILA SE ŠOK TVRDNjA: "Rusi su oborili avion u Kazahstanu, pogledajte tragove eksplozije na repu letelice"
AVION Azerbejdžan erlajnsa, koji se 25. decembra srušio na putu za Rusiju, možda je oboren ruskom raketom zemlja-vazduh, prema izveštajima ruskih medija koji nisu naklonjeni Kremlju i ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.
26. 12. 2024. u 07:44
A POSLEDICE? Kina gradi najveću hidroelektranu na svetu - iseliće milione ljudi, "keširaće" neverovatne 35 milijarde dolara
PROIZVODIĆE trostruko više od 88.2 milijarde kWh, koliki je projektovani kapacitet trenutno najveće hidroelektrane na svetu - "Tri klanca" u centralnoj Kini.
26. 12. 2024. u 14:37
Komentari (0)