SATARAŠ SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Omiljeni letnji ručak! (RECEPT/VIDEO)

Novosti online

20. 07. 2023. u 17:08

UKUSAN i brz letnji ručak. Uživajte u sezonskoj paprici, paradajzu i mladim krompirićima

САТАРАШ СА МЛАДИМ КРОМПИРИЋИМА: Омиљени летњи ручак! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Foto: Bakina kuhinja

Baka iz Bakine kuhinje, napravila je savršen spoj mladih krompirića i sataraša, a kako se pravi, pogledajte u receptu ispod.

Sataraš sa mladim krompirićima

Sastojci: 

  • 2 veća crna luka
  • 7 mesnatih svežih paprika
  • 2 veća paradajza
  • ulje
  • so

Priprema: 

Luk iseckati pa ga propržiti na ulju, dodati sečenu papriku i pržiti da paprika omekša. Dodati  oljušten paradajz sečen na kocke.

Pržiti par minuta da ispari tečnost...posoliti i naš ručak je gotov.

Uz sataraš poslužite pržene mlade krompiriće.

Kako se pravi ovaj brz i ukusan ručak, pogledajte na snimku ispod.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN HRANE: Značaj zajedničkih napora u borbi protiv gladi