PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA: Savršen namaz za post na vodi
Namazi su izuzetno popularni, a svi znaju kako je bolje da napravite domaću paštetu, nego da koristite kupovnu. Paštete možete da koristite kao namaz za hleb ili umak za neko povrće.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 3 krompira
- 3 šargarepe
- 250 g pečenog kikirikija
- 1 kašičica senfa
Priprema:
Krompir i šargarepu oljuštite. Isecite po želji i skuvajte u posoljenoj vodi. Procedite i izblendirajte. Kikiriki takođe izblendirajte, pa dodajte u povrće i sve lepo sjedinite. Ako je potrebno sve sastojke još jednom izblendirajte. Dodajte u paštetu začine po želji, kao i senf. Sve dobro sjedinite i služite.
(stvarukusa)
Preporučujemo

NEŠTO SKROZ DRUGAČIJE: Zdrav namaz od semenki suncokreta
26. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

KIKIRIKI PUTER: Recept koji je bolji, zdraviji i jeftiniji od kupovnog
21. 01. 2025. u 11:00Novosti online

ZNATE LI ŠTA JE PEŠT? Ljudi su ga jeli na selu kako bi zimi imali energije
07. 01. 2025. u 12:00Novosti online

POSNI NAMAZ OD SPANAĆA: Namažite ga na tost ili dodajte kao prilog
17. 12. 2024. u 13:00

VEŠTAK OTKRIO JEZIVE DETALjE O DEČAKU UBICI: Evo zašto je Kosta pucao na čuvara škole, nije ga potreslo saznanje koga je sve ubio
ZAKLjUČILI smo da je Kosta bio sposoban da upravlja svojim postupcima u vreme izvršenja zločina i da ta sposobnost nije bila bitno smanjena. Postoji jedna kratkotrajna ometenost, za period u učionici za koji on kaže da nema sećanja, ali on je sve radio po planu. To ukazuje da je on upravljao svojim postupcima.
05. 06. 2025. u 17:05

SRPSKA POSLA: Nikola Jokić zapanjio svet! Vratio se u Srbiju i uradio OVO (VIDEO)
NIKOLA Jokić je najbolji košarkaš planete, ali dajte mu loptu i biće najbolji u svakom sportu. To je pokazao još jednom.
08. 06. 2025. u 08:54

VRTOGLAVA SUMA: Koliku nacionalnu penziju prima Ljiljana Blagojević
JEDNA od naših najistaknutijih dramskih umetnica Ljiljana Blagojević otišla je u penziju, a nalazi se među dvadesetčetvoro umetnika, koji će primaju nacionalnu penziju za doprinos kulturi.
07. 06. 2025. u 11:30
Komentari (0)