NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆI SATARAŠ: Savršeno i lagano jelo, a jedan sastojak daje mu posebnu aromu
Sataraš je mnogima omiljeno jelo, a pravi se brzo i lako.

Foto: Jutjub/Printskrin/Recepttura
Sataraš je savršen za lagani, a opet jako fini ručak koji će se odlično uklopiti u najrazličitije gastronomske kombinacije. I što je najvažnije, svi će u njemu uživati.
Priprema:
Na ulju se izdinsta luk, pa se doda paprika. Kada paparika omekša dodaje se patlidžan oljušten i isečen na kockice, zatim se nakon 5 minuta dodaje paradajz sečen na kockice. Sve se dinsta 20-ak minuta, a onda se temperatura smanji na minimum pa se ostavi sataraš da se krčka još jedno pet minuta, ali poklopljen.

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

KAKO JE PERKOVIĆ POSTAO TOMPSON: Nadimak dobio u ratu
MARKO Perković Tompson gostovao je u emisiji Željke Ogreste na HRT-u 1997. godine. Tada je otkrio kako je nastao nadimak Tompson.
05. 07. 2025. u 10:35
Komentari (0)