KADA se pomene roštilj, većina ljudi pomisli na - ćevape.
Povezane vesti
NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna
Ukoliko volite da jedete ćevape sigurno znate da oni nisu isti na svakom mestu.
06. 05. 2024. u 11:00
SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak
POČEO je Petrovdanski post, pa je idealno vreme da isprobate recepte za ribu.
02. 07. 2024. u 10:00
SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti
Ukoliko nemate ideju za današnji ručak, ovo je idealan recept koji će oduševiti celu porodicu.
30. 06. 2024. u 07:00
PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često
Sočan i ukusan ručak.
27. 06. 2024. u 10:00
DANAŠNJI UKUSAN RUČAK: Domaći pileći paprikaš, nema lakšeg recepta, a imaćete izdašan ručak za celu porodicu
Donosimo vam najbolji recept za pileći krompir paprikaš, kojem nema ravnog.
06. 06. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli
Iako je afogato kafa jednostavna za pripremu, mnogi ne znaju kako da je naprave. Potrebni su vam espreso, sladoled od vanile, amareto.
08. 07. 2024. u 22:16
PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
08. 07. 2024. u 16:00
OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite
Obrok salata od mladog krompira i slanine se servira topla, uz dodatak maslinovog ulja i majoneza.
08. 07. 2024. u 15:00
BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju
Sočna, slatka, neodoljiva baklava sa orasima i bademima.
08. 07. 2024. u 14:00
TRIK KOJI UVEK "UPALI": Ispržite pirinač poput profesionalca
Jedna od najvažnijih stvari kod prženja pirinča je to da ga pre termičke obrade dobro operete tekućom, hladnom vodom, da biste sa njega uklonili skrob koji ga čini „lepljivim“.
08. 07. 2024. u 13:00
Komentari (0)