IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35
Spanać poslužite uz jaje na oko ili krompir-pire.
Povezane vesti
BUREK SA SPANAĆEM I SIROM: Za savršen početak dana
Princip pravljenja dobrog bureka je uvek isti, a varijante ukusa su samo stvar vaše mašte. Ovde imate primer kako da napravite burek sa sirom i spanaćem.
03. 12. 2024. u 07:00
SAVRŠEN RUČAK MOŽE I BEZ MESA: Preukusne veganske lazanje
Probajte lazanju sa preukusnim filom koji će vam postati omiljen.
24. 11. 2024. u 10:00
ROLOVANA ĆURETINA SA SLANINOM I SIROM: Ručak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Rolovana ćuretina sa slaninom i sirom može da se servira i hladna, ali kada je tek izvadite iz rerne, imaće hrskavu spoljašnjost, a sir će da curi i učiniće je savršeno sočnom.
08. 10. 2024. u 12:39
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Ajmokac sa piletinom i spanaćem
Ajmokac je brzo i jednostavno jelo koje će vas vratiti u detinjstvo i bakinu kuhinju. Postoje različite varijante recepta, a mi vam danas predlažemo ovaj sa spanaćem.
07. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
ŽERBO ROLAT: Jedan od onih starinskih neodoljivih poslastica kojima je teško odoleti
Uživajte u omiljenoj poslastici neodoljivog ukusa.
12. 01. 2025. u 11:00Novosti online
ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
12. 01. 2025. u 09:00Novosti online
HRSKAVA PITA SA KROMPIROM I SPANAĆEM: Idealan doručak koji se brzo sprema
Pita sa krompirom i spanaćem inspirisana je grčkom spanakopitom. Lagana je i odozgo hrskava zbog testa za pite.
12. 01. 2025. u 07:00Novosti online
SPOLJA HRSKAVA, IZNUTRA NEODOLJIVO KREMASTA: Zimska biskvit torta (VIDEO)
Nerealno je ukusna i lepa, a najbolje od svega je to što je priprema jednostavna i pečena je za samo 20 minuta.
11. 01. 2025. u 15:00Novosti online
RECEPT ZA SALATU OD KISELOG KUPUSA: Dva sastojka joj daju poseban ukus
Salata od kiselog kupusa se lako pravi, a odlično se slaže uz mnoga jela. Beli luk i lovor daju ovoj salati poseban ukus.
11. 01. 2025. u 13:00
Komentari (0)