MESO SE LEPI ZA PRSTE: Punjeno pile, sočno i slasno, jedan sastojak mu daje poseban šmek

Новости онлине

16. 09. 2024. u 07:00

NAPRAVITE punjeno pile.

МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек

Foto: Shutterstock

Dodajte mu začine, kačkavalj i pivo. Dobićete neverovatan spoj različitih ukusa.

Sastojak:

  • 1 pile
  • 1 kašičica suvog biljnog začina
  • 1 kašičica mlevene crvene paprike
  • 30 g maslaca
  • 200 g kačkavalja
  • 1 kg krompira
  • 100 ml piva
  • so

Priprema:

Pomešajte maslac sa začinom i paprikom. Pile otkostite, pa ga sa unutrašnje strane premažite maslacem pomešanim sa začinima. Iseckajte kačkavalj na kockice i njime napunite pile. Urolajte pile, pa tako urolano stavite u mrežicu. Oljuštite krompir, isecite ga i posolite. Stavite u pleh, nalijte pivom, a preko krompira stavite pile. Prekrijte folijom i pecite na 200-220 stepeni oko sat i po. Skinite foliju i pecite još 15 minuta dok ne dobije zlatkastu koricu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 (tportal.hr)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO SE DESILO PRVI PUT U ISTORIJI: Srpski košarkaši u Partizanu bez poena u večitom derbiju