POSNE PUNJENE TIKVICE: Sočne i slasne, nećete ni primetiti da nedostaje meso
30. 12. 2024. u 07:00
Ovaj recept za punjene tikvice sa pirinčem i povrćem je ukusan, zdrav i savršen za posne dane!
Povezane vesti
PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
Recept koji se koristi i kad nije post.
02. 01. 2025. u 07:00Novosti online
UKUSAN I ZASITAN OBROK ZA BADNJI DAN: Posni paprikaš od sočiva, jelo na kašiku koje prija svima
Posni paprikaš od crvenog sočiva je jelo na kašiku koje će prijati svima.
06. 01. 2025. u 09:00Novosti online
UŽIVAJTE U ČAROBNOM UKUSU: Rižoto sa morskim plodovima
Impresionirajte svoje ukućane i u ovim posnim danima i pripremite im ovo ukusno i jednostavno jelo koje će obožavati.
21. 12. 2024. u 13:00
SUPER IDEJA ZA RUČAK: Ukusna pohovana riba, ali posna
Napravite najukusniji ručak od ribe.
20. 12. 2024. u 09:00
PLJESKAVICE OD KROMPIRA: Kada probate ovu drugačiju verziju, meso vam uopšte više neće nedostajati (VIDEO)
Ukusno jelo koje će vas oduševiti.
19. 12. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
SPREMITE ŠAMPITU: Najkremastiji kolač, koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Obradujte ukućane savršenom poslasticom.
07. 01. 2025. u 14:00Novosti online
ZNATE LI ŠTA JE PEŠT? LJudi su ga jeli na selu kako bi zimi imali energije
Pešt je mešavina mlevene slanine (ili svinjske masti) sa belim lukom, solju i ponekad začinima poput paprike.
07. 01. 2025. u 12:00Novosti online
SALATA SA CVEKLOM I HELJDOM: Neobična kombinacija sastojaka u ovom receptu, puna je vitamina i hranljivih materija (VIDEO)
Heljda je dobar izvor belančevina, vlakana i zdravih složenih ugenjih hidrata, pa je mnogi smatraju suprehranom i svakako bi trebali da razmislite o ubacivanju ove namirnice u neki obrok. U nastavku pročitajte kako da uvrstite ovu žitaricu u salatu i napravite ukusan obrok koji će vas zasititi.
07. 01. 2025. u 10:00Novosti online
STARINSKI SPECIJALITET ČEŠKET: Neobičan spoj žitarica i piletine sprema se generacijama
Češket je vrlo stari recept koji se prenosio sa generacije na generaciju. Deo je hercegovačke tradicije i pravi se uvek za Božić. Češket se sprema sa piletinom bez kosti i žitaricom poput ječma ili pšenice.
07. 01. 2025. u 09:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA BOŽIĆNU ČESNICU: Tradicionalna pogača se lomi rukama, svi traže paricu!
Božićna česnica može da se napravi na brojne načine, ali običaj je da se u nju stavi novčić umotan u foliju, zrna pasulja i kukuruza i komadić drena. U pitanju je slana pogača koja se lomi rukama i uz obrok na Božić jede umesto hleba.
06. 01. 2025. u 11:00 >> 08:26Novosti online
Komentari (0)