PRSTE DA POLIŽETE: Pilav na turski način, sa suvim voćem i orašastim plodovima
05. 02. 2025. u 13:00
PILAV pripremljen na turski način će biti prijatna promena u ishrani i za trpezom, svideće vam se preplitanje ukusa i tekstura.
Povezane vesti
KREMASTI RIŽOTO SA PEČURKAMA: Trikovi za savršenu teksturu i bogat ukus
NE morate biti profesionalni kuvar da biste napravili savršen rižoto.
06. 11. 2025. u 13:12
Najnovije iz rubrike
ŠARAN NA POVRĆU IZ RERNE: Predlog za preukusan ručak
Aromatičan i sočan šaran na povrću iz rerne pravi pravi praznik za sve ljubitelje ribe. Lako se priprema, a sveži mirisi povrća i nežno pečena riba čine obrok posebno ukusnim i zdravim.
14. 12. 2025. u 20:44
UKUSNA SALATA SA MALO SASTOJAKA: Specijalitet sa cveklom - Idealan kao deo posne trpeze
SA MALO sastojaka i puno ukusa, ova salata je idealna kao prilog, lagana večera ili deo posne trpeze.
14. 12. 2025. u 18:22
POSNI ROLAT OD GOTOVIH KORA: Jednostavan i brz recept koji ćete obožavati!
DANAS vam donosimo jedan jednostavan, ukusan i veoma praktičan recept – posni rolat od gotovih kora. Idealan je za post, slave, predjelo ili laganu večeru.
14. 12. 2025. u 16:04
RECEPT ZA ZLATNU PITU: Isprobajte tradicionalno jelo sa juga Srbije
OVU pitu sa juga Srbije morate da napravite.
14. 12. 2025. u 13:00
U PALENTU DODAJTE POSEBAN SASTOJAK: Biće savršeno kremasta i ukusna
PALENTA, tradicionalno i jednostavno jelo, može postati prava gurmanska poslastica uz jedan tajni sastojak koji joj daje poseban ukus i miris.
14. 12. 2025. u 12:00
Komentari (0)