MUSAKA SA PRAZILUKOM I PEČURKAMA: Probajte nešto drugačije, brzo i ukusno
03. 04. 2025. u 08:30
Za promenu probajte staro dobro jelo na drugačiji način.
Povezane vesti

MUSAKA SA PATLIDŽANOM I ŠAMPINJONAMA: Savršeno sočna, prepuna sosa i idealna za ručak
Ručak koji se brzo sprema i još brže pojede.
13. 04. 2025. u 08:30

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00

POSNE SARME SA SOJOM I PEČURKAMA: Omiljeni ručak u vreme posta
Probajte najomiljenije domaće jelo u posnoj varijanti i uverite se da je isto tako savršeno.
09. 03. 2025. u 15:00

MUSAKA OD PASTE I PEČURAKA: Preukusan i jednostavan ručak koji se brzo sprema
Pasta je uvek adut u rukavu kada brzo treba spremiti ručak. Oduševiće vas kombinacija ukusa pečuraka, testenine i kačkavalja.
12. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

SPREMA SE ZA 5 MINUTA: Ovo je najzdravija večera na svetu
UPRAVO i mnogi nutricionisti tvrde da večera treba da bude najlaganiji obrok, a tu se pre svega misli ne toliko na količinu unesene hrane, koliko na sadržaj i namirnice koje se lako vare.
21. 05. 2025. u 11:00

ZGUSNUĆE SVAKO JELO I DATI MU POSEBAN ŠMEK: 5 najzdravijih zamena za zapršku
POSTOJI 5 najzdravijih zamena za zapršku koje će zgusnuti jelo i dati mu poseban ukus.
21. 05. 2025. u 09:00

VAZDUŠASTE I MEKE: Lepinjice sa susamom, savršena zamena za hleb
OVE ukusne lepinjice sa susamom su odlične za sendviče.
21. 05. 2025. u 07:00

IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
IDEALAN je bilo kao namaz ili kao krem za deserte.
20. 05. 2025. u 11:00

SAVRŠENI RUČAK: Rebarca glazirana medom, sa pekarskim krompirom
REBARCA glazirana medom sa pekarskim krompirom se lepe za prste i samo odvajaju od kosti, a pekarski krompir je hrskav i savršeno kuvan iznutra.
20. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)