ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
25. 04. 2025. u 08:30
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
Povezane vesti

MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima
Jelo koje se priprema brzo i jednostavno.
16. 01. 2025. u 09:00Novosti online

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00

NAJUKUSNIJI RECEPT ZA POHOVANE TIKVICE: Tako jednostavno, a neodoljivo ukusno
Bilo da ih spremate kao prilog ili samostalni ručak ili večeru, ovo jelo će vas oduševiti.
29. 03. 2025. u 10:00

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

MAFINI SA KREMOM OD LIMUNA I MALINAMA: Magična kombinacija ukusa
Mafini sa kremom od limuna i malinama su poslastica koju ćete da pravite celog leta.
25. 04. 2025. u 16:00

RECEPT ZA NAJLEPŠI BEZALKOHOLNI KOKTEL: Morate ga probati, ukusan je, osvežavajuć i miluje nepce
Bezalkoholni kokteli postali su omiljen izbor za sve koji žele uživati u prefinjenim aromama bez opterećenja alkoholom.
25. 04. 2025. u 14:30

ČORBA OD SOČIVA: Zdrav i hranljiv obrok
Čorba od sočiva je brza i jednostavna za pripremu, a bogata je vitaminima i mineralima.
25. 04. 2025. u 13:00

SA BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Vegetarijanski kroketi, nećete prestati da ih jedete
Vredi malo se pomučiti oko pripreme ovih kroketa jer je ukus neverovatan, i prosto mame da ih jedete još!
25. 04. 2025. u 11:30

ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
25. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)