ZNAJU ONI ŠTA VALJA: Turski đuveč, ukusno, zdravo i originalno jelo
11. 06. 2025. u 09:00
Sada je pravo vreme za pripremu ovog jela jer sve namirnice možete naći sveže na pijaci. Neverovatno je ukusno i originalno.
Povezane vesti

NAJMEKŠA JAGNJETINA NA SVETU: Sočni but, uživaćete u svakom zalogaju
Kupite jagnjeći but sa kosskom i pozabavite se pripremom ovog jela - uživaćete i vi i vaši najmiliji.
09. 06. 2025. u 09:00

IME NE LAŽE, OVO JE STVARNO: Perfektna čorba
Toliko je bogata različitim sastojcima i mesom, da će vam biti dovoljna i za ručak, ukoliko niste baš mnogo gladni.
12. 06. 2025. u 11:00

MALO DRUGAČIJA JAGNJETINA: Kotleti spremljeni na grčki način, uživaćete kao u restoranu na obali mora
Kotleti spremljeni na ovaj način mirišu na Mediteran! Tražićete repete, sigurni smo.
10. 06. 2025. u 11:00

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

VINTIDŽ ZEBRA TORTA SA KUTIJE KOLAČIĆA: Recept star 85 godina koji morate da probate!
ZA SAMO nekoliko minuta možete napraviti osvežavajuću tortu bez pečenja, koja je popularna i danas kao što je bila i 1940-tih.
14. 09. 2025. u 13:09

HRSKAVE TIKVICE: Ukusno i super lagano jelo
Odlično predjelo ili čak prilog za ručak ili večeru.
14. 09. 2025. u 12:31

DINSTANA GOVEĐA REBRA U SOPSTVENOM SOSU: Ukus koji se topi u ustima!
NEŽNA, sočna rebra koja se tope u ustima, polako dinstana u mirisnom sosu i servirana na baršunastom pire krompiru – jelo koje oduševljava na svaki zalogaj!
13. 09. 2025. u 11:51

PEČENI PARADAJZ SA TIKVICAMA: Recept za sočnu salatu
Mirišu neverovatno, imaju još bolji ukus, a možete ih čak čuvati u teglama i uživati u letu tokom cele godine.
12. 09. 2025. u 20:00

JELO KOJE JEDU MONASI: Jednostavan manastirski recept od samo 3 sastojka - na vodi
OVO lagano jelo od paradajza i paprika dolazi iz starih manastirskih kuhinja i prenosi mudrost vekova.
12. 09. 2025. u 19:09
Komentari (0)