Okrepljujuća domaća krem supa od krompira je bogata povrćem, malo propržena slanina joj daje finu aromu. Odlična za ručak ili laganu večeru.
Povezane vesti
![POSNE BOLONJEZE: Napravite omiljene špagete i u toku posta POSNE BOLONJEZE: Napravite omiljene špagete i u toku posta](/data/images/2024-07-01/502388_shutterstock-posne-bolonjeze_kf.jpg?time=1719843800)
POSNE BOLONJEZE: Napravite omiljene špagete i u toku posta
Savršeno rešenje za posne dane i odličan način da zadovoljite ukuse čitave porodice.
01. 07. 2024. u 16:23
![SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti](/data/images/2024-06-28/501518_shutterstock-musaka-od-povrca-i-sira_kf.jpg?time=1719710511)
SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti
Ukoliko nemate ideju za današnji ručak, ovo je idealan recept koji će oduševiti celu porodicu.
30. 06. 2024. u 07:00
![MEKSIČKA SUPA OD KUKURUZA: Drugačija i aromatična, za pravo uživanje MEKSIČKA SUPA OD KUKURUZA: Drugačija i aromatična, za pravo uživanje](/data/images/2024-06-26/500833_shutterstock-supa-od-kukuruza_kf.jpg?time=1719483240)
MEKSIČKA SUPA OD KUKURUZA: Drugačija i aromatična, za pravo uživanje
Meksička ukusna supa, krepi organizam u trenu, a budi sva čula.
27. 06. 2024. u 13:00
![IDEALNO ZA DORUČAK ILI VEČERU: Slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama (VIDEO) IDEALNO ZA DORUČAK ILI VEČERU: Slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama (VIDEO)](/data/images/2024-06-16/496948_screenshot-2024-06-16-192227_kf.jpg?time=1718604980)
IDEALNO ZA DORUČAK ILI VEČERU: Slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama (VIDEO)
DANAS vam predlažemo da isprobate recept za pecivo od lisnatog testa sa viršlama i slaninom.
17. 06. 2024. u 07:00
![SUPA SA KNEDLAMA OD MESA: Odličan izbor za svečani ručak SUPA SA KNEDLAMA OD MESA: Odličan izbor za svečani ručak](/data/images/2024-06-05/492999_shutterstock-supa-sa-knedlama_kf.jpg?time=1717615057)
Najnovije iz rubrike
![AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli](/data/images/2024-07-08/504974_shutterstock-afogato-kafa_kf.jpg?time=1720469812)
AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli
Iako je afogato kafa jednostavna za pripremu, mnogi ne znaju kako da je naprave. Potrebni su vam espreso, sladoled od vanile, amareto.
08. 07. 2024. u 22:16
![PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima](/data/images/2024-07-08/504783_shutterstock-gulas-od-govedine-i-sampinjona_kf.jpg?time=1720447358)
PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
08. 07. 2024. u 16:00
![OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite](/data/images/2024-07-08/504722_shutterstock-krompir-salata-sa-slaninom_kf.jpg?time=1720445342)
OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite
Obrok salata od mladog krompira i slanine se servira topla, uz dodatak maslinovog ulja i majoneza.
08. 07. 2024. u 15:00
![BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju](/data/images/2024-03-05/459465_shutterstock-2259750617_kf.jpg?time=1720441726)
BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju
Sočna, slatka, neodoljiva baklava sa orasima i bademima.
08. 07. 2024. u 14:00
![TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca](/data/images/2024-06-12/495660_shutterstock-2429570301_kf.jpg?time=1720438239)
TRIK KOJI UVEK "UPALI": Ispržite pirinač poput profesionalca
Jedna od najvažnijih stvari kod prženja pirinča je to da ga pre termičke obrade dobro operete tekućom, hladnom vodom, da biste sa njega uklonili skrob koji ga čini „lepljivim“.
08. 07. 2024. u 13:00
Komentari (0)