ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
06. 10. 2024. u 09:00
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
Povezane vesti

ČORBA OD CVEKLE: Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Lagana, a zdrava čorba, pravićete stalno.
21. 04. 2025. u 10:00

TESTENINA SA GRAŠKOM: Gurmanske mašnice - jednostavno se prave, a sočne su i ukusne
Ovo jelo toliko je sočno i ukusno da i najprobirljiviji gurmani neće moći da mu odole! Jednostavno se pravi i izdašno je.
04. 04. 2025. u 10:00

KREM ČORBA OD GRAŠKA: Jednostavna, a ukusna
Sočna čorba oduševiće i one koji ne vole grašak.
10. 03. 2025. u 13:30

ČORBA OD PEČENOG PARADAJZA I LUKA: Priprema je neobična, ali jednostavna, a ukus božanstven (VIDEO)
Ako uživate u čorbama od povrća, ova nesvakidašnja varijanta od pečenog paradajza će vam se sigurno dopasti.
19. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

KAFANSKA ČORBA: Ukus tradicije koji se čuva
Okrepiće vam dušu i telo od prvog zalogaja.
12. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

NAJZDRAVIJI DORUČAK IZ RERNE: Zapečeni omlet sa spanaćem, obožavaćete ga!
NA ovom jelu su odrastale generacije: Preukusno je, a za 200 dinara može da jede cela porodica.
17. 05. 2025. u 07:00

PRVIM ZALOGAJEM VRAĆA U DETINJSTVO! Pesak torta, gotova za samo pola sata, i to bez pečenja
KREMASTI fil od vanile i keksa u savršenom je kontrastu sa hrskavom podlogom.
16. 05. 2025. u 10:00

BEŠAMEL SOS: Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Ide uz mnoga jela, meso, ribu. Nazivaju ga još i belim sosom i glavni je sastojak za pravljenje drugih soseva.
16. 05. 2025. u 08:30

SPREMIĆETE GA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastiji spanać ikada, savršen uz meso, ili pečena jaja
AKO volite kremaste i nežne ukuse, ovaj spanać sa mlekom biće vaš novi favorit!
16. 05. 2025. u 07:00

DOMAĆI LIKER OD ZOVE: Idealan je za posebne trenutke, osvojiće vas svojom cvetnom notom i laganom slatkoćom
Pravi se jednostavno od svežih cvetova zove i idealan je za uživanje u sitnim gutljajima ili kao dodatak koktelima i desertima.
15. 05. 2025. u 19:00
Komentari (0)