IME NE LAŽE, OVO JE STVARNO: Perfektna čorba
12. 06. 2025. u 11:00
Toliko je bogata različitim sastojcima i mesom, da će vam biti dovoljna i za ručak, ukoliko niste baš mnogo gladni.
Povezane vesti

NAJMEKŠA JAGNJETINA NA SVETU: Sočni but, uživaćete u svakom zalogaju
Kupite jagnjeći but sa kosskom i pozabavite se pripremom ovog jela - uživaćete i vi i vaši najmiliji.
09. 06. 2025. u 09:00

ZNAJU ONI ŠTA VALJA: Turski đuveč, ukusno, zdravo i originalno jelo
Sada je pravo vreme za pripremu ovog jela jer sve namirnice možete naći sveže na pijaci. Neverovatno je ukusno i originalno.
11. 06. 2025. u 09:00

MALO DRUGAČIJA JAGNJETINA: Kotleti spremljeni na grčki način, uživaćete kao u restoranu na obali mora
Kotleti spremljeni na ovaj način mirišu na Mediteran! Tražićete repete, sigurni smo.
10. 06. 2025. u 11:00

JAGNJETINA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE: Zapečena sa kiselim mlekom
Ovo je pravi specijalitet! Ukoliko ste ljubitelj jagnjećeg mesa nemojte propustiti da probate.
06. 06. 2025. u 07:00

ČORBA OD "CVETNOG" POVRĆA: Sa brokolijem i karfiolom
Kad se udruže dve glavice, karfiola i brokolija, nastane ova prelepa čorba prepuna njihovih "cvetića", sa dodatnim šmekom parmezana.
23. 07. 2025. u 16:37
Najnovije iz rubrike

KREMAST I SOČAN, ZA SVE PRILIKE: Lažni čizkejk
BRZINSKI desert koji se topi u ustima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
28. 07. 2025. u 20:14

I DUPLA MERA ĆE BITI MALO: Recept za domaće kiflice
DOMAĆE kiflice se prave po najboljem starom bakinom receptu.
28. 07. 2025. u 09:52

OVAKVE PRAVE SAMO NAJBOLJI PEKARI Najmekše pancerote koje se tope u ustima
MIRIS prženog testa, topljeni sir koji se razvlači, i paradajz sos koji obogaćuje svaki zalogaj.
28. 07. 2025. u 09:35

ZDRAV OBROK ZA SVAKI DAN U OBLIKU SUFLEA: Zapečena pileća džigerica iz rerne
LAGANI, pečeni sufle sa pilećom džigericom, povrćem i blagim začinima prava je promena u odnosu na klasične džigerice na tiganju – mekan je, pun ukusa i idealan za posluženje toplog ili hladnog.
27. 07. 2025. u 07:00

LAGAN I KREMAST PRILOG: Pire od tikvica i krompira
KAD tikvice preplave pijace, a krompir čeka da se iskoristi – ovaj pire spaja sve što leto traži: lakoću, kremastu teksturu i osvežavajuć ukus.
26. 07. 2025. u 20:00
Komentari (0)