PRAVO OSVEŽENJE: Isprobajte recept za sladoled od lubenice
TOPLI letnji dani mnogima su nezamislivi bez uživanja u lubenici. Ako volite lubenicu, obavezno isprobajte recept za osvežavajući sladoled od lubenice.
Sastojci za sladoled od lubenice:
- 700 g lubenice očišćene od koštica
- 250 ml grčkog jogurta ili kondenzovanog mleka
Priprema:
1. Na tacnu ili tepsiju stavite komad papira za pečenje. Očišćenu lubenicu narežite na manje kocke pa rasporedite po tepsiji. Tepsiju s lubenicom zatim stavite u zamrzivač na 3 sata.
2. Nakon tri sata izvadite lubenicu i započnite s pripremom sladoleda. Polovinu lubenice stavite u blender dok ne dobijete glatku smesu. Zatim dodajte jogurt ili kondenzovano mleko.
3. Smesu prebacite u posudu prikladnu za zamrzavanje i vratite u zamrzivač na 2, 3 sata. Nakon toga servirajte u čašicama ili činijama.
(Zadovoljna)
Ako pored ovih voćnih volite i klasične mlečne i čokoladne ukuse, isprobajte receprt za najbolji domaći sladoled koji smo već delili sa vama!
BONUS VIDEO:
RECEPT ZA BEZGLUTENSKE POGAČICE: Ne morate da odustajete od omiljenog peciva
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
DOMAĆI SLADOLED OD BOROVNICE: Ovaj recept morate da isprobate!
02. 08. 2023. u 18:15
RECEPT ZA DOMAĆI SLADOLED: Čaša višanja i eto slatkog zadovoljstva!
09. 07. 2023. u 19:20
NAPRAVITE SOČNI TART OD BRESKVE: Recept kojem ćete se obavezno vratiti ponovo
01. 08. 2023. u 20:50
RUSI IZVELI VELIKI NAPAD NA KIJEV: Ispaljeno 90 projektila, više od pet sati trajala vazdušna opasnost
ZBOG ruskih vazdušnih udara, istočni deo Ukrajine bio je u vazdušnoj opasnosti više od pet sati, saopštila je ukrajinska vojska, a Moskva je pokrenula nekoliko talasa napada na Kijev i druge gradove.
06. 10. 2024. u 11:09
ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENjE ILONA MASKA ZA AMERIKU: Ako Tramp ne pobedi...
BIVŠI američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je miting u gradu Batleru u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, na mestu gde je 13. jula preživeo atentat.
06. 10. 2024. u 08:14
"O TRI STVARI NE ŽURI GOVORITI" Iza mudrosti vladike Nikolaja krije se velika lekcija
VLADIKA Nikolaj Velimiropvić isticao je da o tri stvari o ne treba žuriti govoriti.
06. 10. 2024. u 12:47
Komentari (0)