MINI PAVLOVE: Klasik na drugačiji način
27. 12. 2023. u 07:30
Savršene mini!
Najnovije iz rubrike
HRSKAVE PAPRIKE PUNJENE SIROM: Ukus domaće kuhinje
Pečene paprike punjene sirom, zatim pohovane do zlatne boje, spajaju miris tradicije i neodoljiv ukus koji podseća na pravi domaći ručak. Spolja hrskave, iznutra mekane i pune topljenog sira – savršene su kao predjelo, lagani obrok ili jelo za svečanu trpezu.
27. 10. 2025. u 13:00
KREMASTA PASTA SA KOBASICOM I POVRĆEM: Savršeno za brzu večeru za celu porodicu
Ovo je jedno od onih jela koje možete pripremiti za manje od 30 minuta — zasitno, mirisno i puno ukusa.
27. 10. 2025. u 12:26
PUDING OD BUNDEVE SA ORASIMA I DŽEMOM: Savršen dezert koji miriše na jesen
KREMAST, baršunast i pun ukusa – ovaj puding od bundeve spaja sve što volimo u jesenjim danima. Nežna slatkoća, miris cimeta i hrskavi orasi čine ga dezertom koji greje i telo i dušu. Jednostavan za pripremu, a izgleda kao poslastica iz starinske kuhinje.
27. 10. 2025. u 12:25
TURSKI DESERT GOTOV ZA 15 MINUTA: Pravi se od griza i čokolade i ne peče se
SAVRŠEN je za iznenadne goste
26. 10. 2025. u 19:00
CRKVENI RECEPT ZA SLAVSKO ŽITO: Evo po čemu se razlikuje
SLAVSKO žito je prema tradiciji neizostavni deo trpeze za slavu
26. 10. 2025. u 16:00
Komentari (0)